Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

chiestie nouă!

(Subiect creat la: 10-12-2024 07:09 PM)
298 Vizualizări
Windowfluos
Voyager
Opțiuni
salutare! sper ca acest anunț nu afecteaza ce pot descarca pe versiuni vechi de android cum este android 11 şi 14. (14 este inca cea mai noua versiune de android acuma). pentru ca nu am explorat totul ce este valabil de descarcat şi dupa ce este lansat Android 15.
image

image

12 Răspunsuri
Liviuman
Helping Hand
Opțiuni
Salutare! Am primit-o și eu. Nici nu știu ce să spun.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu afectează versiuni mai vechi, dar odată cu update-ul la OneUI 7, nu mai pot downloadate din Galaxy Store panouri laterale. Utilizatorul rămâne cu ce a descarcat pana la momentul respectiv.
Funcția rămâne disponibilă pe telefon, cu panoul lateral standard, pentru cine nu a luat nimic din Galaxy Store
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Nici acum nu mai poți descarca din galaxy store. Ramai doar cu funcțiile standard.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ba da, poți descarca. Uite aici. 1733856754436.jpg
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Pe mine nu ma mai lasa1733857185281.jpg
Windowfluos
Voyager
Opțiuni
pe mine ma lasa1733857920776_1733857920769_0.jpg
0 Aprecieri
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Sunt cele standard
0 Aprecieri
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Salutare. Nu afecteaza cu nimic ce functii pentru panoul lateral poti descarca de pe Galaxy Store pe versiunile mai vechi de Android, cum ar fi cele mentionate de tine mai sus. Odata cu trecerea la One UI 7, bazat pe Android 15, nu o sa mai poti descarca functii ale panoului lateral, iar tu ca utilizator o sa ramai cu panoul lateral standard, cel nemodificat cu nicio functie din Galaxy Store.
Windowfluos
Voyager
Opțiuni
este vorba daca pot descarca panouri dupa lansarea lui Android 15 pe versiuni vechi de android
0 Aprecieri
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Da. O sa poti descarca panouri dupa lansarea Android 15, pe versiunile mai vechi de Android cum ar fi, 14, 13, 12... o să poți să-ți instalezi.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Chiar si 11, esti sigur(a) ? 🙂

ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Am rectificat acum. Pe 11 nu poti.🫣