Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Restaurare back-up date whatsapp

(Subiect creat la: 16-10-2023 06:41 PM)
2497 Vizualizări
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Salutare, Am o problemă cu aplicația whatsapp,am reinstalat whatsapp-ul si nu se poate restaura conversațiile de la backup.Am avut backup facut in tel nu in Google drive.Am respectat procedura de restaurare backup asa cum a fost descrisa de whatspp.Practic nu găseste backup-ul la reinstalare.Pă poate ajuta cineva ca am multe conversații sj nu pot trece cu vederea.Mulțumesc

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Poți spune ce și făcut mai exact.
Backup-ul ar trebui să fie pe spațiul de stocare intern, în Android>Media>com.whatsapp>whatsapp>Databases
Apoi instalezi whatsapp și ar trebui să te întrebe dacă vrei să restaurezi Backup-ul.
Poți încerca dacă e instalat deja să copiezi fișierul de backup tot acolo și sa îl redenumești în msgstore.db.crypt14 și vezi dacă merge așa.
Oricum copiază și în alta parte backup-ul cât timp te joci cu whatsapp să fi sigur ca nu faci ceva greșit cu el și îl pierzi. Backup-ul ar trebui să fie ca și cel de mai sus, dar cu data când fost făcut în denumire
Screenshot_20231016_205105_My Files.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

17 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Poți spune ce și făcut mai exact.
Backup-ul ar trebui să fie pe spațiul de stocare intern, în Android>Media>com.whatsapp>whatsapp>Databases
Apoi instalezi whatsapp și ar trebui să te întrebe dacă vrei să restaurezi Backup-ul.
Poți încerca dacă e instalat deja să copiezi fișierul de backup tot acolo și sa îl redenumești în msgstore.db.crypt14 și vezi dacă merge așa.
Oricum copiază și în alta parte backup-ul cât timp te joci cu whatsapp să fi sigur ca nu faci ceva greșit cu el și îl pierzi. Backup-ul ar trebui să fie ca și cel de mai sus, dar cu data când fost făcut în denumire
Screenshot_20231016_205105_My Files.jpg
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Salut,inainte să dezinstalez whatsap-ul am copiat fișierul com.whatsapp inăuntru cu alte fisiere complet tot cu alte fişiere si cu fișierul database cu fișierul de backup intr-un fișier in SD Card,ulterior am instalat whatsap-ul din nou ,si am mutat din no fisierul com.whatsapp unde au fost si am urmat procedura de inregistrare a nr telefonic,dar in momentul inregistrari whatsap-ul nu ma avertizeaza cu notificarea  (popup) daca vreau sa restaurez fisierul de backup.Procedura este corectă dar nu gaseste fisieru de backup in momentul inregistrari a whatsapp-ului.Am nevoie de restaurarea conversatiilor + ca am incercat si pe alt tel si tot la fel nu gaseste backup-ul.

0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Aici am copiat fisierul dupa ce am instalat din nou whatsapp-ul ,si ulterior am urmat procedura de inregistrare a whatsapp-ului

Screenshot_20231016-211421_My Files.jpg

0 Aprecieri
laur468667
Voyager
Opțiuni
Cel mai bine te conectezi cu contul de google în care whatsapp a făcut backup datelor ,am încercat si eu cu backup local și nu merge .
Merge doar backup-ul făcut în google drive .
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Am restaurat eu anul trecut si a mers perfect din backup locale acum nu mai merge ,problema e ca nu am backup in google drive

0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Whatsapp are dreptul sa acceseze fotografii și video?
Restaurarea nu merge pe alt telefon. Doar pe același telefon și același cont
0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Am incercat restaurare pe alt telefon cu backupul telefonului respectiv avand backup si de la acel telefon

0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ok. Ai verificat permisiunile?
0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Nu inteleg ce permisiuni.in momentul inregistrari trebuie sa apara acea notificare de restaurare dar nu apare 

0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă ții apăsat pe iconul de whatsapp și apoi apeși pe i1697483342792_1697483342783_0.jpg
0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

In momentul inregistrari am confirmat toate permisiunile ce le-a cerut whatsapp-ul,si asa sunt permisiunile actuale la whatsapp

Screenshot_20231016-221447_Permission controller.jpg

0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Aceasta notificare nu apare ,dacă doresc 

image.jpg

0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Am ințeles perfect ceia ce zici ,probabil ca au schimbat procedura ,ma poate ajuta cineva care a facut restaurare acum recent 

0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Mulțumesc mult de ajutor,astazi am incercat din nou și am reușit cu succes să restaurez backup-ul cu conversațiile,asa cum am m-ai restaurat altă dată in trecut și exact așa cum mi-ai descris și tu  procedura de restaurare.🤝.Nu stiu  care ar fi fost cauza cand incercasem să-mi restaurez backupul și nu reușisem.

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Mă bucur că ai reușit. Meta putea să ofere totuși o metodă mai simplă de restaurare a backup-ului.
0 Aprecieri
Ilinca1805
First Poster
Opțiuni
Are cineva idee de ce pe un Samsung vechi ( A14 ) ajung pana cu procedura până la Whatsapp, dar lipsește cu desăvârșire Folderul " Databases " ? Am încercat sa îl creez eu , am salvat backup ul cu o noua denumire acolo și degeaba ..Reinstalez Whatsapp ul și nu îmi apar conversațiile vechi . Și încă o chestie f ciudata , backup ul din ziua respectiva imi arata ca ar avea doar 57,5 Kb , este posibil sa fie atât de mic sau ar putea fi gol ?Asa îmi apar acum în folderul " Databases " , dar cu toate astea , nu le recupereaza1727804889777_1727804889760_0.jpg
0 Aprecieri
Members_XK6BKLJ
First Poster
Opțiuni

Buna, am o problemă. Incerc sa restaureze un backup whatsap din contul de google drive, avand undeva la 20,5 G . Imi apara ca este restaurat totul in telefonul meu însă cand incerc sa vizualizez conversatiile nu este posibil spune sa astept finalizarea...cat durează asta? Sau în cazul în care nu merge deloc restabilirea de ce nu îmi da o eroare?

0 Aprecieri