Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Rate Altex

(Subiect creat la: 20-04-2024 04:27 PM)
506 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Dacă vreau să cumpăr ceva de pe Altex în rate și dau pe online cu card bancar îmi arata să introduc datele cardului dar nu apar ratele. Oare posibilitatea ratelor nu apare după ce am introdus datele cardului ?? Ca pe eMag așa este . Mulțumesc!
24 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Cred că depinde prin ce bancă faci plata, vezi numărul de rate în funcție de card
https://altex.ro/solutii-finantare/sisteme-rate-valabile-pentru-posesorii-cardurilor-credit/
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc dar poți te rog să îmi trimiți o poza de ecran ca nu îmi apare decât pagina principala de la Altex când deschid linkul
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Asta îți arată pe link.1713620407048.jpg1713620407070.jpg1713620407090.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Și dacă dau pe opțiunea online cu card bancar după ce introduc datele cardului ar trebui sa îmi apară și ratele posibile nu ??
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In mod normal ar trebui să-ți arate opțiunile de plată în rate.
Rapha24
Legend
Opțiuni
OK mulțumesc foarte mult!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Cel mai bine poți verifica nr ratelor într-un magazin fizic ca să ști exact cât trebuie sa dai în fiecare lună conform nr ratelor. La Altex în general, nr ratelor cu un card de cumpărături ar fi 4 dar nu mereu...de obicei, căștile Buds 2pro le-am achiziționat cu cardul de cumpărături în 10 rate/lună parcă.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Cu BRD conform pozei de ecran de la @GeorgePreda am văzut si se pare ca se poate pana la 30 rate . E posibil ??
Marius_M
Legend
Opțiuni
Depinde de bănci, și contractele semnate cu magazinele....ei știu cel mai bine și în ce condiții.
Rapha24
Legend
Opțiuni
În regulă. Mulțumesc!!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Nu ai ptr ce. De obicei eu când vreau să achiziționez în rate prefer să apelez la Emag ptr că, acolo pot opta câte și nr lor în funcție de nevoile mele.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Și eu aș fi vrut de pe eMag pentru ca sunt mai multe oferte si opțiuni dar momentan(azi) doar de pe Altex pot achiziționa ceva
Marius_M
Legend
Opțiuni
Plus ca Emag ai opțiunea de a îți evolua telefonul vechi și apoi probabil, dai diferența.....oricum vad ca ai făcut comanda totuși, la Altex. Apropo felicitări pentru achiziție!
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc frate !
Marius_M
Legend
Opțiuni
Sa îl folosești fără probleme! Plus bucurii de el
Rapha24
Legend
Opțiuni
MULȚUMESC MULT !!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Iti recomand optiunea My Wallet de pe Emag,in funcție de client ai între 3000-10000 lei in cont.Eu am 3000🙂
Marius_M
Legend
Opțiuni
Sau până la 10.000 de lei cu dobânda.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nimeni nu îti da gratis..atunci ei ce mai câștigă...
Marius_M
Legend
Opțiuni
Știu, eu doar am re-amintit aceasta varianta, plus cea în care achiziționezi produsul dorit și poți plăti valoarea peste o luna