Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema WhatsApp

(Subiect creat la: 24-09-2023 02:13 PM)
537 Vizualizări
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Salut!Azi dimineață am reinstalat WhatsApp-ul si cand am dat back up la poze si videoclip-uri mi le-a "trantit" in galerie cum a vrut,neordonate,toate puse in aceiasi zi fara sa le aseze un de le era locul si asa mai departe.
Ce pot face sa le am ca înainte?
6 Răspunsuri
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
eu ziceam ca imi apar ca sunt toate salvate ca si cum azi le.am facut si nici nu sunt ordonate in ordine cronologica,adica am o poza de la craciun una de la pasti una din 2019 una din 2023 si asa mai departe...Screenshot_20230924_113516_Gallery.jpg
0 Aprecieri
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
originalele nu sunt salvate...cred ca s.au sters o data cu wpp
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca stergi sau reinstalezi whatsapp nu mai ai pozele in telefon, se sterg odata cu aplicatia. Ma refer evident la pozele primite pe whatsapp, cele trimise le ai evident daca nu le-ai sters dar oricum folderul cu poze trimise nu este direct vizibil în galerie.

@radu_crj, pozele restaurate dintr-un backup whatsapp, primesc ca si timestamp data salvarii (restaurarii) in telefon, nu mai au informatia cand au fost trimise/facute initial. Din pacate nu ai ce face, asa le salveaza aplicatia. Whatsapp sterge complet orice informatie EFIX din poza inainte de a o trimite, asa incat nu mai ai nicio posibilitate sa afli cand a fost facuta sau primita.

Ca idee secundara, este cea mai proasta varianta sa ai poze pe whatsapp ca si amintiri....calitatea pozei/filmului scade extrem de mult (chiar si daca pui HD la versiunile noi) si nu are nicio legatura cu originalul mai ales daca este facut cu un telefon cu camera buna. Nu mai transferati poze prin whatsapp, folositi quick share sau nearby share daca sunt tel Samsung, sau trimiteti fisierele pe email ceva. Pacat de pozele alea

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@radu_crj am mai studiat un pic problema. Evident exista ceva discutii pe net legate de subiectul asta (nu esti tu singurul care a patit asta) si unii au incercat sa gaseasca solutii. Iti las mai jos un link de pe o pagina unde este prezentata o astfel de solutie, acum vezi daca te ajuta sau ti se pare prea complicat.

Ideea este ca pe Android, data (nu si ora) la care a fost TRIMISA poza, este in numele fisierului. Si cu ajutorul unui script, se poate citi aceasta data si scrie informatia EXIF in poza. Astfel vei ajunge sa ai pozele cu data la care au fost trimise pe whatsapp. Nu este data la care au fost facute dar tot e mai bine decat sa le ai pe toate puse in aceasi zi.

https://holwech.github.io/blog/Fixing-WhatsApp-Backup/#:~:text=There%20is%20no%20way%20to,access%20t....

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
mai rapier ma jur ca fara tine traiam multe chinuri si cu hex si cu multe altele:)
Acum vad ca majoritatea pozelor sun deja salvate in telefon,***** un search sa vad daca coincide data de pe wpp cu cea din telefon si din cate vad daca mai lipsesc una doua le pot descarca si se aliniaza bine
mersi mult oricum pt solutie:)
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Super, ma bucur daca te-a ajutat la ceva.