Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pluxee în Google Wallet

(Subiect creat la: 26-09-2024 09:42 PM)
1789 Vizualizări
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare!

Începând cu 7 octombrie cardurile Pluxee pot fi înrolate în Google Wallet
Mi se pare o veste foarte bună, mai ales pentru că foloseam doar cardul fizic. 
Nu sunt un fan al aplicațiilor terțe pentru plăți, prefer doar Google Wallet, unde am totul într-un singur loc. 

Vă las jos mai multe detalii din mailul pe care l-am primit de la Pluxee.

image

image

30 Răspunsuri
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Bănuiesc ca se poate vedea și soldul cardului. Am și eu un pluxe
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Îți vine notificare doar cu tranzacția efectuată și poți vedea istoricul plăților și în Google Wallet, dar doar la plățile cu acesta. Soldul îl poți vedea doar în aplicația cardului. La fel ca și la cardurile bancare.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Îți vine e-mail cu suma rămasă pe card, imediat după ce ai făcut o plată, cel puțin la mine așa e.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
alinutzultau
Pioneer
Opțiuni
Soldul nu se poate vedea, deocamdată, dar poți să îl vezi în pluxe sau pe e-mail de fiecare dată când plătești ceva
0 Aprecieri
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Da am văzut ca se poate vedea.. și am setat sa îmi vina mesaj când se face vreo tranzacție..mulțumesc mult
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Am fost anunțat...🙂
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu poți vedea soldul în Google Wallet. La ING primesc 2 notificari: de la Google Wallet cu tranzacția, cât și de la ING cu tranzacția și cu soldul rămas. Nu folosesc BT, dar poți încerca sa vezi dacă au această opțiune
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Este foarte util, pe lângă cardurile bancare poți pune și carduri de loialitate, bilete digitale (cele care suporta Google Wallet). Practic ai all in one. Si este și foarte ușor de utilizat.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Soldul il vezi in aplicatia băncii iar in google wallet vezi de unde ai cumpărat. In orice caz,Google wallet e o aplicatie de nota 10, esti in sigurantă oriunde plătesti, online sau la POS!1727415843569.jpg
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Folosesti appicatia bancii dacă vrei sa faci operatiuni!
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu poti plati cu amandouă de odată 😁😁😁
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@ElenaP , înțelege odată pentru totdeauna, nu vrea să folosească Google Wallet. 🤣

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Te repeți, am înțeles din prima, nu poți vedea soldul, nu folosești.

NU UITA!

alinutzultau
Pioneer
Opțiuni
Google Wallet e nevoie de el pentru cardul sodexo(pluxe)
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
O informație foarte utilă pentru cei interesați și de asemenea pentru cei ce pe viitor vor folosi acest serviciu de la respectiva companie 🙏
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
la mine nu apare sa il adaug in goole pay..., si manual nu merge...😒
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Doar "incepand cu 7 octombrie" 🙂

Mai trebuie asteptat putin.

BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
mersi...asta nu am bagat de seama 😁😁
MihaiCoita
First Poster
Opțiuni
Dacă din 7 octombrie aplicația Pluxee Pay va deveni indisponibilă și nu va mai putea fi utilizată, cum adăugăm în GPay? Că nu o să functioneze pluxee!!!
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Din 7 octombrie aplicația Pluxee Pay va deveni indisponibilă și nu va mai putea fi utilizată. Eu zic că o să-ți dai seama :).

NU UITA!