Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ORANGE MAJORARE abonament

(Subiect creat la: 23-02-2024 10:46 PM)
585 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni
ORANGE VA majora abonamentele mobile începând cu 19 Aprilie 2024 majorarea se va aplica cu 2 euro 
18 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Minunat 😞
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
De nu greșesc , o majorare a abonamentelor nu a m-ai fost aplicată și anul trecut prin vară undeva? ..acum iar, nu-i a bună.
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Pai doua majorări au fost anul trecut eu când am semnat contractul nu am făcut contractul ca după câteva luni sa ma trezesc cu majorare de abonament. Am semnat 15 euro 50% pe 2 ani nu 15, 50% și majorare pe timp de 2 ani
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Mergi la Orange cu contractul că poate au uitat ce au oferit. Dacă insistă pe aceea majorare inadmisibilă contractual (sunt ambițioși) plângere la A.N.P.C.
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Îl reziliez nu îmi bat capul cu anpc asa am făcut și anul trecut aveam smart 20 redus la 10 euro după 8 luni de contract îmi trimite notificare cu majorarea de 1 euro
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
De curiozitate, dar ce valoare are abonamentul tau înainte de scumpirea asta?
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Momentan am smart 15 redus la 7,5€ și l-am prelungit acum vreo 4 luni cred
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Nasol cum vine vorba,am văzut că au scumpit și pe fix, cate 2 euro la serviciile de telefonie fixă și de TV.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Pai, da și din toamnă poate baga a doua scumpire de 2€ per total 4 euro voi ajunge pana anul viitor pana îmi expira contractul sa plătesc abonamentul la prețul lui standard de 15 euro.
Goly89
Voyager
Opțiuni
Eu unul nu voi rezilia dacă creste cu 2 euro. Am Puncte thank you în valoare de 200 euro și dacă cumpar un telefon de pe site au valoare tripla. Fiecare procedează cum dorește oricum :), nu îmi place prepay, prefer abonamentul. Acum am un fun 11 la 5 euro la luna
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Pai tu nu dar după aprilie va mai urma încă o mărire de 2 euro pana la sfârșitul anului și îți va fii abonamentul de 9 euro cea ce nu e corect tu nu și semnat contractul pe majorare
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Doar de dragul punctelor thank you nu as sta la portocalii. Reziliezi, cumperi la liber și scapi de pușcărie. 😁😁😁 sa mai stai încă doi ani un care sa facă ei preturile după bunul plac odată sau de doua ori pe an. Ei cred ca s-a întâlnit hotul cu prostul!
0 Aprecieri
Goly89
Voyager
Opțiuni
Dacă își vor face un obicei și cresc de mai multe ori clar trec pe prepay pana la urma și cumpăr niște accesorii de puncte 😂
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Îți dai seama.ca deja e un obicei au început anul trecut pana la sfârșitul contractului plătești abonamentul întreg
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa a fost și pe Vodafone anul trecut.Au fost doua mariri in decurs de 6 luni,si dacă nu iti place mărirea iti poți rezilia contractul oricând, chiar dacă încă esti sub perioada contractuală.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Stiu, dar nu e corect semnezi pe 15 redus la 7,5 și după câteva luni distanta 4 , 5 luni sa îți bage majorare 2 euro.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Stiu...dar..la notificare iti specifica ca dacă nu esti de acord cu marirea abonamentului îl poți rezilia..
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Știu asta dar nu îmi convine tot sa reziliez pe contracte tot la 7, 8 luni de zile ce fac ei acum e abuz de asta multi aleg digi iar digi au același probleme de ani de zile ne rezolvate
Nu poți face apel sau nu te aude cel cu ,care vorbești se întrerupe apelul în timpul convorbiri știu pe cine care a trecut de pe prepay Orange pe abonament digi și e dezastru