Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Grupul Orange - atac cibernetic

(Subiect creat la: cu 4 săptămâni în urmă)
238 Vizualizări
MariusG14
Troubleshooter
Opțiuni

Salut

In situatia in care sunteti abonati ai Orange Romania :

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/bresa-de-securitate-la-orange-romania-un-hacker-a-furat-in...

Eu am schimbat parola contului si am sters cardul salvat, si voi fi atent la orice activitate suspecta. Sper sa nu fie cazul :smiling-face:

De asemenea m-am adresat in scris operatorului pentru lamuriri.

8 Răspunsuri
Pai2008
Pioneer
Opțiuni
Da, cica s-au furat 6gb+ de date ale clientilor plus Corporate. Cam urata situatia.
MariusG14
Troubleshooter
Opțiuni

Da asa e, sa vedem ce raspund. Nu sunt absurd, stiu ca e imposibil sa protejezi datele 100%, dar in acelasi timp ma astept la transparenta din partea operatorului.

ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Salutare,
Bine ca nu-s la abonament la ei.😂
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu sunt si nu vad cu ce ma afecteaza. Din ce scrie in stire este vorba de conturi vechi ale unor clienti care nu mai sunt afiliati Orange de peste 5 ani si nici datele cardurilor nu mai sunt actuale. Poate daca aveam Yoxo ala se pare ca a fost mai afectat.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nici atunci nu prea (cu Yoxo). Este vorba de nume și adrese de email, nu de parole sau carduri bancare (cu date complete), adică lucruri pe care oricum le ai pe multe alte site-uri, și cel mai probabil și schimbate cu mult zel între diferiți "operatori" de publicitate.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da da da bine ca stire 🤣

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MariusG14
Troubleshooter
Opțiuni

Asta stim din presa, e ciudat ca Orange nu a declarat nimic.

Nu pot sa ma bazez doar pe ce scrie presa :smiling-face:

Nu am zis ca afecteaza pe cineva, am luat doar masuri de precautie in cazul meu.

0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Orange le-a trimis mesaje celor afectati si mai mult decat au declarat deja, nu stiu ce ar putea sa declare (ceva care sa fie si relevant pentru utilizatori).

Masurile de precautie insa sunt binevenite oricand si e foarte bine ca ai facut asta. 🙂