Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Operatorii de telefonie mobila - reducere valabilitate cartele prepay

(Subiect creat la: 27-01-2023 09:51 PM)
357 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni

Salut ce părere aveți despre operatorii Gsm vor sa reducă valabilitatea opțiunilor la cartelele prepay de la 30 zile la 21 de zile ?

16 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Da, am primit și eu acest mesaj, fiind în roaming, nu mi se pare ok.
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Pai plătim preț întreg pe jumate de luna
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Pai în prezent era 28 de zile reduc și mai puțin ăștia fiind cine Vodafone ca numa ei fac asa ceva
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Vodafone și din 9.02.2023 și orange
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Asta nu știam credeam ca ăștia sunt mai ok
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Pai Vodafone au început cu scurtarea valabilității de la 30 zile la 28 și i-au urmat și orange Vodafone au scumpit abonamentele cu.doi euro după Ia și orange le-au urmat exemplu.
0 Aprecieri
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Bună seara! Toți o apă și un pământ!
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Normal
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Probabil că da vor reduce perioada de valabilitate, eu sunt la Orange dar la abonament, dar am văzut pe internet că Orange au început să trimită utilizatorilor de cartele mesaje cu această reducere, dar am văzut scrie că doar la unele extraopțini vor reduce această perioadă.
Link https://gadget.ro/orange-reduce-perioada-in-care-unele-extraoptiuni-sunt-valabile-de-la-30-la-21-de-...

Probabil la fel vor face și ceilalți operatorii de telefonie mobilă ce au cartelă și nu abonament.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am specificat ca pe cartela prepay eu cred ca prin asta vor sa facă mai mulți sa emigreze spre abonamente.
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Acum am văzut că ai specificat printr-un comentariu, iar în descrierea topicului nu.
Asta este cel mai probabil, eu am abonament și plătesc 50 lei pe lună.
Iar ca să nu mai stea să crească prețurile extraopțiunilor taie din termenul de valabilitate a acestora.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Și eu am abonament de 10 euro nelimitat .
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Păi abonament de 10 euro am și eu că așa vine 10 euro, 50 lei cu tot cu TVA.
Abonament FUN 10 în schimb la mine doar internetul nu-i nelimitat, nelimitat am la abonamentul de 15 euro, Smart 15 ce are nelimitat și desigur acces în 5G, dar la mine nu există 5G în Vâlcea sau Drăgășani că pe acest abonament laș fi avut activ dacă aș avea 5G.Screenshot_20230127_222029_My Orange_1000009194_1674850829.jpg
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am prins oferta online în luna septembrie anul trecut abonament smart 20 plus redus cu 50%. Acum au oferta smart 15 redus 50% plus 6 luni de netflix gratuit
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Am înțeles, foarte bine, eu am abonamentul acesta din 10 mai.
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
O chestiune specific românească, sunt curios și am să mă documentez dacă și în alte țări o lună are 21 de zile după cum observ că ne forțează unii operatori.