Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu mai pot vedea fisierele din folderul data.

(Subiect creat la: 23-02-2021 04:07 PM)
1938 Vizualizări
IonutPosea
Explorer
Opțiuni
Salutare, cand vreau sa accesez Fisierele Mele->Android->Data imi spune ca folderul e gol. Dar cand intru pe alta aplicatie imi apar fisierele dar nu le pot modifica. Ce sa fac? Mentionez ca nu mai vad fisierele dupa update.ul la Android 11.
11 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In mod normal acele fisiere nu trebuie modificate de catre utilizator. Incepand cu Android 11 au schimbat cate ceva ca si structura si nu le poti modifica la fel ca inainte. Majoritatea sunt foldere. Ce vrei sa modifici mai exact?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
IonutPosea
Explorer
Opțiuni
am sters o aplicatie dar am vazut ca fisierele data ale acelei aplicatiii inca sunt in telefon. Si nu le pot sterge
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am inteles. Instaleaza aplicatia iar, mergi la Settings - Apps si caut-o in lista, da pe ea, mergi la Storage si da Clear Data de acolo. Apoi dezinstaleaz-o iar

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cred că încă îi mai rulează în background Clear Data acela,ar şi dezinstala-o el,dar are sculele împrumutate( patent,şurubelniță,...din astea)
Aşteptăm să ne confirme....
Ionuțeee ,eşti bine?
A mai fost ieri un coleg de-al nostru pe aici,avea CSC de America şi văd că nici el nu mai spune nimic.

😁
RapierXDA,ce le faci de sunt aşa tăcuți?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
🤷 Eu sunt mic nu stiu nimic... Poate au rezolvat si nu mai au nevoie sa scrie. Sau poate nu au avut timp

IonutPosea
Explorer
Opțiuni
nu am primit notificare😂 sau am sters-o fara sa imi dau seama.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut,mai obişnuim să glumim.
Ai rezolvat problema?
0 Aprecieri
IonutPosea
Explorer
Opțiuni
inca nu. Si ma bucur ca se mai glumeste, iti da un vibe mai bun😂
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este.

Când mai ai astfel de situații,este bine aşa cum ți-a recomandat RapierXDA să nu modifici acele fişiere.
Este de preferat să utilizezi o aplicație care să curețe acele "junk files"(fişiere sau chiar foldere reziduale) rămase în urma dezinstalării unei aplicații.
Nu voi da nume, le găseşti în Play Store.
Poți utiliza chiar aplicația :Files by Google,chiar dacă nu este destinată special pentru aşa ceva,are o funcție de acest gen(Clean),printre multe altele.
0 Aprecieri
IonutPosea
Explorer
Opțiuni
multumesc mult. am sa incerc
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
C.u plăcere.
0 Aprecieri