Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Notificare excesiva ok google

(Subiect creat la: 26-10-2021 10:21 PM)
13354 Vizualizări
Sergiu2910
Apprentice
Opțiuni
De cateva zile imi tot apare o notificare de la google cu titlul "actualizarea modelului ok google" " si textul  "se actualizeaza modelul vocal ca sa recunoasca mai bine cand spuneti "ok google" " ideea e ca imi apare cu semnul !
Si oricat as incerca sa o deschid, nu functioneaza si daca o elimin apare din nou si din nou
7 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Nici eu nu știu de ce....
0 Aprecieri
radu1986
Pioneer
Opțiuni
Tine apasat pe notificare dai la setari te va duce in (notificari acolo dezactiveaza optiunea din poza) asa am facut eu tot din cauza ca era enervanta si acum nu mai apareScreenshot_20211026-235845_Settings.jpg
Sergiu2910
Apprentice
Opțiuni
Multumesc mult
0 Aprecieri
ionutz6
First Poster
Opțiuni

Ideea frumoasa ar fi sa rezolve problema, nu sa ascundem noi notificarea. Adica sa lucram la cauza, nu la efect.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare!

Acest subiect ar fi trebuit încadrat la categoria Aplicații și Servicii, acolo se află postările ce țin de update-uri de securitate, firmware sau orice legat de aplicații. Te rog să ții cont de asta data viitoare. Mulțumesc!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Sergiu2910
Apprentice
Opțiuni
Salutare! Imi cer scuze! O sa incerc pe viitor sa incadrez cat mai bine problemele 😬
0 Aprecieri
HackEdy
Student
Opțiuni
Oare nu se mai repara eroarea cu "ok google"???