Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mi-au disparut pozele din galerie

(Subiect creat la: 25-09-2023 06:03 PM)
4634 Vizualizări
Andrei2409
Navigator
Opțiuni

Salutare oameni buni. Oare a mai pățit cineva ca fotografiile din galerie sa fie disparute FARA CA EU SA LE STERG? Efectiv toate pozele facute in weekend nu mai sunt in galerie. Le am pe Cloud, dar nu e normal. Adica mereu mi se sincronizeaza acolo, dar niciodata nu au disparut daca eu nu le-am sters! Poate cineva sa-mi explice care o fi cauza? Mulțumesc 

25 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Dacă nu le ai in coșul de gunoi foarte probabil ca tu sau altcineva a folosit eliberează spațiu în Photos.
0 Aprecieri
Andrei2409
Navigator
Opțiuni
In afara de mine nu are nimeni acces la telefon! Si eu nu le-am sters
0 Aprecieri
DanielC81
Apprentice
Opțiuni
Salut! Ai reușit sa le recuperezi? Am aceiași problema, dar la mine nu s-au salvat nici în cloud...
Andreea90T
Explorer
Opțiuni
Buna ! Ați reușit să le recuperați am aceasi problema de ieri 😌 au disparut și nu sunt de găsit nici în cos ,googlefoto etc . As dori sa știu dacă ați reușit să le mai recuperați?
DanielC81
Apprentice
Opțiuni
Bună! Din păcate, nu, nu am reușit sa mai recuperez pozele din acea zi. Probabil a fost o eroare a telefonului, îmi aduc aminte ca s-a întâmplat chiar în timp ce terminam de filmat/fotografiat, am dat sa ies de acolo, din camera foto și s-a închis telefonul. Când l-am redeschis, nu mai erau pozele și filmulețele din acea zi. Salvarea în cloud se face noaptea la mine și nu au apucat sa se salveze... numai bine.
0 Aprecieri
Andreea90T
Explorer
Opțiuni
În concluzie...Ma pot resemna !!! am încercat toate posibilitățile și din păcate nimic. Eu am pierdut peste 5k de poze și video . Iar memoria înainte find plina acum este pe jumate deci, zic eu ca, clar sau șters definitiv de peste tot. Nu sunt de găsit nici unde !!! Nu știu foarte ciudat eu pana acum (ieri) nu am pățit și nici auzit de asa ceva . În fine ! Încă odată va mulțumesc de răspuns numai bine !
DanielC81
Apprentice
Opțiuni
Îmi pare rău pentru ceea ce vi s-a întâmplat. Mie mi s-a întâmplat cu puține poze, în jur de 50, făcute în acea zi la o nuntă în familie. Poate reușiți totuși sa le găsiți undeva, sunt multe, 5000 de poze sa dispară așa, chiar nu ma gândeam ca se poate întâmpla... îmi pare rău.
0 Aprecieri
Andreea90T
Explorer
Opțiuni
MA LĂSAT CU UN GUST AMARA SI SUNT FOARTE DEZAMĂGITĂ...NU AN PĂȚIT SI NICI NU MA GÂNDEAM...TOCMAI DE LA UN TEFELON RELATIV BUNICEL SA PATESC ASA CEVA. 😐 De când am (s21+) din iunie2021 sau șters toate mai multe aveam de 5k cu siguranță am pus asa aprox... măcar de se ștergea cele ce făceam ieri dimineață nu îmi părea rău dar sa dispară asa mii de poze mi se pare chiar ciudat, si nu pot sa înțeleg cum și de ce ?? Măcar sa știm pe viitor sa nu se mai întâmple asa ceva ! Și ce mi se pare iar ciudat ca mai aveam eu albume create de mine cu x si y poze si sunt intacte... dar esențialul era acolo în cele peste 5k mai ales poze cu băiețelul care abea a implinit 2ani, de asta și ma stresez si încerc peste tot sa aflu un răspuns concret se pot sau nu se mai pot recupera . Pentru ca sunt foarte multe poze și videouri cu el ..amintiri dragi . Chiar îmi este greu sa cred ca nu exista nici o soluție totuși a evoluat enorm tehnologia. Am încercat cu tot felul de programe, promit dar nu fac nimic ! Nu știu am spus ca voi încerca mâine la un service sa vad ce îmi spun, deși nu cred ca voi rezolva nimic..nu e pb de soft sau ceva de genul ca atunci aveam alte erorii .
0 Aprecieri
AlinaT
First Poster
Opțiuni
Buna,ieri seara am patit si eu acelasi lucru,mi-a disparut pur si simplu dosarul camera foto,o gramada de poze,si nu aveam nici backup la toate...am sunat la Samsung,au intrat si au verificat ei daca nu cumva e ascunsa galeria,dar nk,nici o rezolvare...nu isi explica nici ei...ai gasit solutie la vreun service,au recuperat ceva?Mersi.
0 Aprecieri
Mentoru
Student
Opțiuni

Poate cineva sa te haacuiasca

0 Aprecieri
AG86
Navigator
Opțiuni
vezi daca nu cumva ai dat tu sau cineva free up local storage din gallery settings. iti sterge versiunile locale ale pozelor syncronizate
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
dacă nu găsești rezolvare vb cu un operator Samsung, el te poate îndruma cel mai bine
0 Aprecieri
Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Este posibil sa aveți setat în galerie sa nu fie salvate !
0 Aprecieri
1crisssss
Explorer
Opțiuni
Si eu am aceeasi problema, au ramas doar clipurile video, si tot ce era pozat cu telefonul a disparut
Care e rezolvarea?
0 Aprecieri
aranya
First Poster
Opțiuni
Exact aceeași problema am și eu la tel, într-adevăr l am luat resigilat și am crezut ca de aceea, însă acum am dat retur și am luat același s22 nou sa vad dacă problema persista
0 Aprecieri
1crisssss
Explorer
Opțiuni
A reusit cineva sa recupereze pozele? Pur si simplu la mine au disparut-nu in cosul gunoi
VSofia
First Poster
Opțiuni
La fel am pățit și eu,am constatat acum ceva timp ca anumite poze îmi lipsesc,de curând în weekend aveam un folder cu aproximativ 30 de poze care a dispărut efectiv cu totul era folderul cu pozele persoanelor care din pacate nu.mai sunt printre noi.
0 Aprecieri
Andrei2409
Navigator
Opțiuni
Le-am gasit intr-un final. Erau in Orange Cloud. Dar nu stiu de ce s-au șters daca s-au salvat in Cloud! In fine, eu am avut noroc, deși acum detin si One Drive platit! Ca daca Samsung Cloud a incetat activitatea...
0 Aprecieri
BLuiza
First Poster
Opțiuni
Bună ziua! Am pățit și eu la fel un întreg folder cu aproape 300si ceva de poze mi.a dispărut din galerie , nu le găsesc nicăieri în telefon , folderul era recent cu poze făcute cu telefonul, nu am mai pățit asa ceva niciodată cum le pot recupera . Telefonul este samsung s9 plus
0 Aprecieri
Members_vev2TYC
First Poster
Opțiuni

Salut! Si eu patesc cu pozele descarcate din Google Foto. Le descarc in telefon pe unele de care am nevoie, si pe masura ce salvez altele, cele vechi se sterg, mai mult de 30 de poze nu imi apar in album. Pur si simpu ma dispera.

Am schimbat tel in Aprilie, dezamagire toatala, S6 Edge este mult peste, la S21 inafara de camera foto, nu ma incanta nimic.

Nu se sterg automat din galerie sa intre in google foto. 

0 Aprecieri