Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Memoria Ram plus

(Subiect creat la: 18-04-2024 08:53 AM)
847 Vizualizări
Sorinacio
Explorer
Opțiuni
Ce părere aveți despre aceasta știre?

image

12 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca ai fi cautat pe Comunitate, ai fi văzut ca s-a mai discutat

Eu o am oprita

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Eu n-o folosesc, o țin dezactivată. Telefonul are deja nativ 12 GB RAM.
Problema e că la unele modele cu memorie mai mică, nu se regăsește această funcție.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
De la 6gb în sus eu cred ca deja e cam nefolositoare. Cu 6gb poți tine ceva aplicații deschise iar acea funcție într-adevăr afecteaza viteza telefonului mai ales dacă are memorie emmc (dacă se mai folosește la Samsung cele de buget) sau un ufs 2.0. În timp, afecteaza memoria interna a telefonului, devenind mai lenta de la atâtea cicluri de scriere.
Eu unul o țin dezactivata, de la 6gb în sus nu mai e asa de utila, iar pt cei care au android 12 se poate dezactiva din pc cu o comanda ca să poți selecta după 0gb. S10e și note 10+ merge, valabil și pt alte modele.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Știu clar ca ufs 2.0 e net superior de emmc. LG ala a meu e emmc iar un s6 e ufs 2.
Dar aici ma refer la faptul ca memoria ram în sine e mai rapida decât memoria de stocare, ceea ce va duce la încetinirea telefonului.
La valori mari de ram 6+ deja nu mai are rost, doar consumi mai repede ciclurile de scriere a memoriei interne. Ex un HDD tine mai mult decât un ssd. Au evoluat și ele dar încă nu țin chiar atât de mult.
Fata de trecut, acum nu cred ca se mai folosește memorie ram ddr3 pe telefoane.. poate doar asa sa mai fie un motiv de a folosi funcția, altfel ddr4 sau ddr4x e mult mult mai rapid decât seria ufs 2/2.1.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
În mod normal nu ar trebui. Dacă e vorba de a71 și probabil android 13, acolo sau schimbat treburile. Pe android 12 avea probleme funcția încât cel mai ok e sa fie închisă.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
E bine ca se poate dezactiva pe Android 12 din pc. Chiar ma gândeam sa dau un downgrade dacă mai merge la android 11 măcar sau un custom rom. După ce am aflat ca funcția asta e de vina am cautat sa o scot și da e alta viata pe aceste 2 telefoane.
Efectiv nu simt nevoie de upgrade la ele deși au 5 ani. Dacă e nevoie le schimb bateria și gata. Vreau sa găsesc una buna și la s7 edge ca și ala încă merge bine și e antic deja.😅
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
S10e e secundar, as putea încerca dar nu mai are rost acum. Am rezolvat altfel. Note e principal dar la 12 GB ram ajung încât sa nu facă probleme.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ehh, e upgrade și la ram pe telefon. Viteza și atât. Dar dacă e sa ne luam la modele de baza, am mai mult ram ca s24😅😅
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu te contrazic aici, zic doar ca ambele încă fac fata cu brio sarcinilor după 5 ani. Pt problema de lag a fost ram plus.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Tocmai de asta am început sa apreciez mai mult telefoanele vechi. Știu e off topic.
As mai vrea un s8/9 la colecție sa am tot (fiind la fel nu mi-ar trebui ambele), funcții aceleași, s6-10.
Mai degrabă le-as da la astea o viata în plus decât ce e acum.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Atât mai zic atunci. S10e e de nou luat de tata cu 2000 și ceva de la Orange (puncte probabil) iar note l-am luat anul trecut la un preț cam mic, baterie schimbata. Doar ca e de Ungaria csc, de acolo și preț.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Îți recomand să citești în acest topic explicațiile lui @AlphaBlue despre RAM Plus
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/ram-plus/td-p/8682082?src=ShareByUserCM