Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Listă contacte

(Subiect creat la: 07-12-2021 10:42 AM)
2091 Vizualizări
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
De la ultimul update în lista de contacte nu mai apar literele în lateral pentru salt rapid la un grup de contacte. Apar doar niște puncte...

image

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Da, asa este. Insa daca faci scroll cu degetul pe punctele acelea, apar literele alfabetului si poti face scroll pana la litera potrivita.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Da, asa este. Insa daca faci scroll cu degetul pe punctele acelea, apar literele alfabetului si poti face scroll pana la litera potrivita.

law
Helping Hand
Opțiuni
Multumim pt sfat
Nu am incercat
birisu_alex
First Poster
Opțiuni

Telefoanele sunt destul de scumpe însă update-urile lasa de dorit,zeci de bug-uri....asta cu agenda este foarte enervant...chiar nu se poate face altceva inafara de a da cu degetul apăsat sus/jos?????

0 Aprecieri
law
Helping Hand
Opțiuni
Funcționează
Foarte tare👍
0 Aprecieri
Claudici
Apprentice
Opțiuni
Confirm. Este o aberatie sa caut literele printre puncte cand puteau fi LITERELE DIRECT. Daca ma grabesc stau sa il caut pe M langa N si apas pe puncte pana il nimeresc ?! Este o aberatie.

Folosesc Android de la Samsung Omnia si n-am avut NICIODATA atatea probleme. Avem in familie 6 S21, si plus si ultra la toate am avut cam aceleasi erori. E ziua si eroarea, unele dintre ele sunt f f f greu de digerat. Va recomand SA NU DATI UPDATE pana nu apare o versiune mai stabila. La 2 zile ***** update, am mai primit inca un patch de update, dar care n a rezolvat tot. Am fost nevoita sa reinstalez o multime de aplicatii, fara back up facut pt ca NU FUNCTONEAZA. AM SCRIS mai jos doar CATEVA pentru ca sunt f f f multe. Cel mai prost update posibil !
- dual messenger whatsapp - nu se mai pot primi/trimite poze - nu se poate face update
- whatsapp initial - se trimit videouri cu lateralul imaginii verde si imaginea neclara
- in masina muzica nu mai incepe sa cante in difuzorul masinii ci pe telefon
- nu se pot cauta aplicatii in google play
- orice se cauta in telefon dureaza foarte mult
- linkurile din instagram nu se mai deschid
- videourile din FAcebook genereaza inchiderea aplicatiei
- functia de recording (microfonul) nu functioneaza
- google maps se restarteaza daca este deschis din google chrome
- vibratia pt notificari nu mai functioneaza