Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Contactare serviciu asistență clienți Samsung România

(Subiect creat la: 05-01-2024 07:06 PM)
846 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am contactat astăzi serviciul asistență clienți Samsung România pentru un răspuns oficial privitor la sistemul de operare al telefonului meu Samsung Galaxy S20 Ultra 5g și mi-au trimis răspunsul lor la întrebarea mea. Iată cum arată .

image

image

image

image

image

image

image

13 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
E foarte bine ca ai contactat suportul Samsung. Așa ai o informație oficială, și te bazezi pe aceasta. Oricum, discuția aceasta a mai avut loc aici pe platforma. Mulțumim pentru informație! 🙂
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da, știu despre discuție, dar am vrut și un răspuns oficial ! Nu in sensul că nu am încredere în membrii mai vechi și cu experiență din comunitatea Samsung Members România !👍👍🤝🤝
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Păi tot oficial este și al lui @NaikkoN . Este un screenshot dintr-o conversație pe live chat cu suportul tehnic.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Probabil nu voi fi citit eu !Și eu am încercat pe live chat dar nu funcționa cum ar trebui, nu-mi răspundea înapoi !
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Din câte stiu eu începând cu seria S21 Samsung da 4 ani de actualizari majore ale sistemului Android și 1 an de actualizări de securitate.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Or sa fie și la seriile mid -range tot asa dar începând cu seriile din 2022..
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dupa 4-5 ani..iti schimbi tu telefonul 😆
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
S23 ULTRA al meu😆
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Esti in eroare, ray tracing este suportat pe Android si hardware si in jocuri. PUBG mobile, Rainbow Six, Bright Memory si alte jocuri au implementata tehnologia.

In ceea ce priveste hardware-ul, inca din 2019 Snapdragon 865 avea implementat suport Vulcan API pt ray tracing iar modelele Exynos proprietare Samsung includ de cateva generatii chipset grafic AMD cu RDNA 2 fix pt acest lucru datorita parteneriatului cu acestia. Nici Snapdragon nu sta mai prejos, atat Gen 2 cat si noul Gen 3 suporta tehnologia ray tracing cu global ilumination.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La ce la a71? 🤣 🤣 🤣 Pai trebuie sa si suporte telefonul. Nu imi da detalii legate de ray trace si pc pt ca le stiu foarte bine. Nu discutam de PC-uri ci de telefoane mobile si doar am spus ca exista. Ca sa joci competitional cu multe fps oricum nu folosesti mobilul ci pc sau consola

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
S20 nu suporta, de la S22 si Exynos 2200 a fost facut parteneriatul cu AMD si introdus Xclipse GPU.

Discutia deviaza...tu discuti de avioane cand vrei buget de trotineta. Nu are rost nici comparatia nici discutia.

Nu iti iei telefon midrange ca sa te joci ceva cu ray tracing. Daca vrei Tetris sau Candy Crush poate, merg si altele dar sa te astepti la suport pt tehnologii de ultima ora este nerealist ca sa nu zic amuzant.

Iar comparatia intre gaming pe PC/console si mobile este inutila, nici nu se doreste ca grafica de la mobil sa concureze cu cea de pc, nu poti distinge aceleasi detalii pe un ecran de 6.8" ca pe un monitor de 27" sau 32" in 4k.

Tu ai spus ca nu exista ray tracing pe mobil si ca nici S23U nici alt telefon nu dispune de tehnologie si eu doar am spus ca exista.

petra80
First Poster
Opțiuni
Cum deblochez un telefon samsung
bia221
First Poster
Opțiuni
cum calibrez senzorul de amprente la telefonul Samsung Galaxy a72 ?
0 Aprecieri