Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Keys Cafe, o nouă aplicație din suita Good Lock

(Subiect creat la: 28-01-2021 12:48 PM)
493 Vizualizări
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am vazut ca cineva a si intrebat deja de ce nu a aparut in Romania si a primit si raspunsuri. Fiind parte a suitei Good Lock, nu este disponibil in Romania dar aplicatiile pot totusi fi instalate si folosite prin intemediul unor metode "ocolitoare" (de ex NiceLock din Play Store). 

Nu intru in detalii legat de cum se instaleaza, voiam doar pentru cei care nu stiu inca sa spun cateva cuvinte depsre Keys Cafe....este o aplicatie pe care cred ca multi v-ati dorit-o (sau cel putin doreati sa aveti posibilitatile oferite de aceasta). In caz ca nu ati ghicit este vorba de customizarea TASTATURII SAMSUNG si functioneaza DOAR pe Android 11/ OneUI3.0+

Aplicatia permite editarea tastaturii, layout-ului, definirea si editarea de teme custom, accente, culori, efecte la apasarea tastelor si chiar setul de sunete. Posibilitatile sunt multiple, nu am apucat sa ma joc cu toate si sa le testez in detaliu dar este posibil ca aceasta aplicatie sa ii faca pe multi sa aiba....tastatura mult dorita (cel putin ca aspect).\

Vrei taste roz? Vrei sa ai efecte speciale? Vrei sa sune ca un pisic calcat pe coada? poti avea toate acestea si nu doar atat.

Am facut cateva printscreen in aplicatie, vedeti mai jos

P.S. V-am spus ca se pot si exporta sau partaja cu prietenii...?

Screenshot_20210128-113155_Keys Cafe.png

Screenshot_20210128-113000_Keys Cafe.png

Screenshot_20210128-113228_Keys Cafe.png

Screenshot_20210128-113118_Keys Cafe.jpg

Screenshot_20210128-113101_Keys Cafe.jpg

Screenshot_20210128-113133_Keys Cafe.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
4 Răspunsuri
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
am goodlock instalat (vpn and stuff) si nu am gasit keys cafe. plus inca vreo doua module
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Instaleaza NiceLock din PlayStore si il gasesti. Keys Cafe este pe APKMirror

Tocmai am primit notificare ca inca cateva module Good Lock au fost actualizate pt Android 11/OneUI 3.0: MultiStar, LockStar si Clock Face

Am atasat un print cu modulele compatibile cu OneUI 3.0 (cele cu check verde in print)

Screenshot_20210128-191230_NiceLock_11034.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
sile10
Navigator
Opțiuni
cand apare în România?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Good Lock nu este oficial disponibil in Romania dar exista metode alternative de a il instala. S-a mai discutat aici, poti folosi functia de căutare in comunitate si gasesti cum