Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Imi tot apare o notificare de la Google

(Subiect creat la: 25-10-2021 11:08 PM)
1296 Vizualizări
Andreiu
Explorer
Opțiuni

Va salut! Imi tot apare o notificare de la google cu descrierea "Notificare noua" si "Continut ascuns" cu o iconita in dreapta notificarii de folder ascuns( sau securizat). Recent a inceput sa apara si semnul de descarcare. Pana sa apara cel cu descarcarea, mergea sa scot notificarile cu toate ca apareau mereu, acum nu mai merge scoasa deloc. Am cautat in folderul securizat, fara rezultate. Am cautat in aplicatia Google, tot nimic. Aveti idee cum pot scapa de ea? Recent i am facut actualizarea de securitate din octombrie probabil, si am actualizat toate aplicatiile. Mentionez si faptul ca nu merge sa apas pe ea, nu ma duce niciunde. Multumesc!

14 Răspunsuri
AmusingTurtle74
Navigator
Opțiuni
Si eu am aceeasi problema pe un A32 4G va rog daca gaseste cineva soluția sa o puna pentru ca ma scoate din minti!
0 Aprecieri
Andreiu
Explorer
Opțiuni
Va atasez si o poza.Screenshot_20211025-225317_One UI Home.jpg
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Am avut și eu aceeași problemă, astăzi. Am reușit să blochez notificarea să nu mai apară.
0 Aprecieri
Andreiu
Explorer
Opțiuni
Pot sa fac si eu asta, cred. Dar as vrea sa aflu de unde provine problema asta.
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Păi și eu as vrea, dar mă enerva :smiling-face:
0 Aprecieri
jeanion63
Student
Opțiuni
Cum scoateți notificarea
0 Aprecieri
Andreiu
Explorer
Opțiuni
Se poate scoate daca tineti apasat pe notificare, setari si va apare ca in poza. In schimb nu am gasit de unde provin aceste notificari. Daca stie cineva, va rog sa scrieti aici.Screenshot_20211026-105206_Settings.jpg
aevodar
Student
Opțiuni

La mine, download-ul este pentru descărcare date  pentru "Actualizarea modelului OK Google". Cum download-ul "nu s-a descarcat" , el se va relua. Poate este o problema de server?   actualizare? ...... . Aceeași problema o am la tableta. Mai are cineva info?

0 Aprecieri
aevodar
Student
Opțiuni

Screenshot_20211121-230336_Chrome.jpg

0 Aprecieri
DaniDni
Apprentice
Opțiuni
Eu am oprit notificarea google din folder securizat - setari - notificari si date - notificari aplicatii. Nu stiu de la ce era, dar era foarte enervanta.
0 Aprecieri
cris2408
Explorer
Opțiuni
Si eu am aceeasi problema pe Galaxy 10+. Nu reusesc sa scap de aceasta notificare. Help
Andreiu
Explorer
Opțiuni
Folder securizat - setari - notificari si date - notificari aplicatii. Merge
cris2408
Explorer
Opțiuni
Multumesc frumos. Mi-as fi dorit sa rezolv problema,nu doar sa o ascund dar sper sa fie un bug care se rezolva cu un nou update.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cel mai probabil ai o aplicatie care iti trimite notificari, din folderul securizat. Ca sa vezi care aplicatie, poti seta sa nu mai ascunda notificarile care vin din folderul securizat urmand pasii de mai jos (sper ca e ok in Engleza):

1. Tap on Secure Folder.
  2. Open the Menu.
  3. Tap on Settings.
  4. Tap on Notifications and data.
  5. Enable or disable Show content.
0 Aprecieri