Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Google a lansat Android 16

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
147 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cea mai nouă versiune majoră de Android este acum disponibilă, dar doar pentru smartphone-urile Google şi cu un număr limitat de noutăţi.

Update-ul aduce câteva update-uri minore, în frunte cu notificările live, inspirate de la iPhone, care afişează informaţii în timp real în cadrul notificărilor.

Opţiunile de securitate au fost consolidate, astfel că protecţiile împotriva atacurilor online, a aplicaţiilor periculoase, a site-urile nesecurizate şi a escrocheriilor telefonice sunt toate grupate în acelaşi loc.

Sursa: news.ro.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
5 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Si Samsung a inceput deja programul BETA pentru One UI 8 si Android 16.
Cum ai specificat si tu.. imbunatatiri minore dar bine venite.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Da, mulțumesc pentru precizare. Las și linkul aici, pentru cei care nu știu de știrea despre One UI 8 Beta de la Samsung. https://eu.community.samsung.com/t5/%C8%99tiri-%C8%99i-nout%C4%83%C8%9Bi/lansare-beta-one-ui-8/ba-p/...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Chiar al doilea din ce am văzut/citit ptr seria S25.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dap, disponibil de acum cateva minute 🙂

ContAltWF
Pioneer
Opțiuni
o functie care o am pe S22 cu Android 14. nimic nou
0 Aprecieri