Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

End of Support pentru Android 8.0.0

(Subiect creat la: 18-06-2025 07:12 PM)
475 Vizualizări
ContAltWF
Pioneer
Opțiuni
Bunaziua. vreau sa stiu dece se termina suportul pentru Android 8.0.0 atat de devreme?

image

image

image

35 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atât de devreme? 😀
Are deja ceva vechime Android 8, nu e ca și cum ar fi fost lansat ieri.
Și da, se termină suportul pentru Android 8.
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Devreme? 😂 Android 8 a fost lansat în 2017-2018, are deja aproape 8 ani. În 2025, atât sistemul, cât și telefonul care îl folosește sunt clar depășite. Chiar și un model low-end din ziua de azi oferă o experiență net superioară. Dacă spui altceva, e clar că nu prea te pricepi la telefoane.
ContAltWF
Pioneer
Opțiuni
Da. nu este vechi. telefonul acesta il am de ieri
RaresS25ultra
Journeyman
Opțiuni
Ce telefon?
ContAltWF
Pioneer
Opțiuni
S7 edge
RaresS25ultra
Journeyman
Opțiuni
Adică de ieri, nu ai cum sa îl fi cumpărat ieri. Nu se mai fabrica de mult
0 Aprecieri
Timotei_2005
Big Cheese
Opțiuni
Salut, poate fi luat din altă parte, nu cred că la nou, dar second hand sigur că se găsește, dar nou nu mai găsești.
---------------
Timotei_2005
Opțiuni
Da, dar ar fi putut să își ia ceva low end, era mult mai bun
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
S7 Edge ar putea fi considerat superior la unele aspecte, cum ar fi materialele și, posibil, camerele. Are o construcție premium din sticlă și aluminiu, ecran curbat 2K și o cameră care poate filma 4K la 60 fps ,lucru pe care nici măcar Galaxy A56 nu îl poate face. Totuși, când vine vorba de software actualizat, funcții moderne, design și compatibilitate cu aplicațiile din 2025, A16 are clar un avantaj.
0 Aprecieri
ContAltWF
Pioneer
Opțiuni
am gasit unul
0 Aprecieri
Timotei_2005
Big Cheese
Opțiuni
Salut, dupa părerea mea nu prea merita s7 edge , ca are android 8 si la aplicațile care le folosesc trebuie un android 9 sau 10 . Sunt multe aplicația care trebuie sa ai un android mai avansat.
---------------
Timotei_2005
Opțiuni
Acel model a fost lansat pe piață acum 9 ani. E deja piesă de muzeu. Dacă e adevărat că l-ai cumpărat ieri, și nu ai știut asta, atunci te-ai cam păcălit (probabil din cauza S-ului din denumirea modelului și a prețului).
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Faptul că îl ai de puțin timp nu schimbă realitatea: S7 Edge a fost lansat în 2016, deci are deja 9 ani vechime. Chiar dacă e nou pentru tine, rămâne un telefon vechi, cu un Android care era actual atunci, dar care în 2025 e depășit complet — atât din punct de vedere al software-ului, cât și al hardware-ului.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu ma bag în numere, dar fata de cele low end de tot, gen 300-1000 lei maxim, tot e mai bun. Soft e depășit dar primește încă suport la aplicații. Inclusiv fb insta tik snap yt whats.... Pt un om obișnuit merge. Android 7 (s6 edge) mai greu. Fb lite și insta lite pt ultima versiune, newpipe pt yt, în rest merg toate și la ala. Depășit dar merge bine pt ce piese are și nu se blochează ca astea low end de acum.... Și chatgpt merg pe ele 🤣🤣 chiar am testat și merge brici fără lag.
Eu unul rămân uimit cât de bine pot merge după atâția ani cu soft istoric. Dar ce e peste 1000 lei sau 1500 în geekbench, e peste S7 edge. Bateria ca bateria ca se rezolva pt cine chiar vrea sa o înlocuiască.
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Mă refer la modelele low-end din generația actuală de la Samsung. Un Galaxy A16 este superior oricărui S7 Edge, atât la capitolul software, cât și la performanță, funcții și compatibilitate. Multe aplicații, servicii și funcții moderne nu mai sunt compatibile cu versiunile de Android lansate acum 8–10 ani, ceea ce face ca un low-end actual să ofere o experiență mai bună decât un flagship vechi de 8 ani. Cel puțin în cazul Samsung, de 3–4 generații încoace, chiar și telefoanele low-end funcționează bine în utilizarea de zi cu zi, mai ales pe social media. Iar modelele care au primit One UI 7 se mișcă comparabil cu telefoane de 2–3 ori mai scumpe. De acea nu vad sensul ca cineva sa își ia un telefon atât de vechi ca să îl folosească ca principal .
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Poate l-a prins la un preț bun, habar n-am... Eu unul l-am primit gratis acum 3 ani, asa ca nu ma plâng. Nici nu îl folosesc intens ca să mai protejez bateria ca nu e prea folosita. A16 clar mai bun, dar asa un a13-14 ar fi pe acolo. A05-6 iar pe acolo. Cu toate ca soft permite clar mai multe funcții, dacă doar stăm pe rețele, atunci și alea vechi își fac treaba. Cel puțin pe yt, video și filme e net superior. Avantajul ar fi ecranul, design pt unii și ca are hi res audio. Poate camera o idee mai buna fiind s dar altceva nu vad. Doar pura nostalgie. L-as da cândva? Clar nu, chiar dacă scot profit din el, fiind gratis.
Dacă e sa cedeze bateria, as schimba-o ca să rămână funcțional.
Același lucru am făcut și cu s6 edge, fb lite, insta lite, newpipe pt yt ce suporta rezoluția 2k fata de yt ce mergea uneori doar 2k,WhatsApp companion, muzica descărcată și cloud mega. Cu hi res activ, chiar și asta încă își face treaba pt ce am pus pe el. Am pus de test, desigur, dori nu as folosi chiar daily driver un s6 edge😂.
Idee ce vreau sa sublioe ca merge chiar și după 10 ani, iar google nu a oprit complet suportul la android 7, primește prin servicii google play update de sistem și magazin. Cât și aplicații. Gmail e încă la ultima versiune.
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Dacă cineva vrea să își cumpere un telefon pentru utilizare principală, este clar recomandat să caute un model din generația actuală, chiar dacă este unul low-end – bineînțeles, în funcție de buget. Personal, nu aș alege un telefon mai vechi de 3 ani ca device principal, ci doar din nostalgie, ca telefon secundar. Un S7 Edge, ca telefon principal, nu mai face față în 2025 dacă ești un utilizator mai avansat. Dacă te interesează doar rețelele sociale, fără funcții AI sau cerințe moderne, poate că se descurcă, dar totuși... în loc să dai 400 de lei pe un S7 Edge, mai bine pui încă 300 și îți iei ceva actual – merită mai mult. S7 Edge îl iei doar dacă ai deja un telefon bun și vrei să-l folosești pentru nostalgie, dar nu ca telefon principal, pentru că te va limita în mai multe privințe.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Total de acord aici, doar ca am uitat sa specific totuși. Poate, am zis, doar pt cine îl mai are, cumva cumva sa nu merite upgrade la un low end de pana în hai 1000 lei, exceptând A16 le. Adică vreau sa zic ca strict ca putere, un a05-6 ar fi tot pe acolo. Iar cu soft mai nou, e posibil sa apară un oarecare lag.
Dar clar e în telefon de păstrat la colecție pt cine dorește, asa ca dacă și-a dorit unul, nu îl condamn.
Cine știe cât va ajunge sa fie în viitor dacă nu.
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Lag-ul aproape că nu mai există. Telefoanele care au primit One UI 7 s-au schimbat complet — rulează mult mai bine, iar animațiile sunt la fel de fluide ca pe un Galaxy S sau chiar pe un iPhone. Din punctul meu de vedere, One UI 7 a reușit să salveze întreaga serie Galaxy A.

Cine și-a cumpărat un S7 Edge în 2016 probabil ar alege azi un Galaxy A55. La vremea lui, S7 Edge era un flagship scump, deci nu cred că cineva care a folosit un astfel de telefon ar trece acum la un model low-end. Oricum, foarte puțini mai folosesc același telefon ca principal după 8 ani, mai ales când diferențele dintre un S7 și un A55/A56 sunt uriașe, atât la capitolul hardware, cât și software. Iar dacă vorbim despre un flagship actual ca S25, diferența e și mai mare.

S7 rămâne un model de colecție, cu valoare nostalgică, dar nu mai face față cerințelor din prezent. În ziua de azi, AI-ul a devenit esențial — aproape totul se bazează pe inteligență artificială.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Merge ai și pe el, inclusiv pe fratele mai mic😂😂
Oricum, orice model actual merita mai mult iar cine a avut banii aia atunci, sigur tot pe s a trecut.
0 Aprecieri