Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Good Lock

(Subiect creat la: 10-11-2023 11:09 AM)
279 Vizualizări
Yuuki_03
Pioneer
Opțiuni
Bunăă! 
În caz că vă doriți telefonul personalizat la putere maximă, există o aplicație prea bine cunoscută numită Good Lock.
Totuși, această aplicație funcționează doar pe anumite telefoane Samsung din păcate 😕
Dar am o soluție pentru această problemă! 
Aplicația Fine Lock face exact același lucru ca și Good Lock doar că se găsește pe Magazin Play. 
Distrează-te cu noul tău instrument de personalizat! 🫶🏻

image

16 Răspunsuri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Bună,
aplicația Fine Lock o folosesc de multe vreme fără probleme iar modulele le descarc de pe ApkMirror și îmi funcționează fără nicio problemă.
Faptul ca ai spus ca Good Lock funcționează pe anumite modele Samsung este greșit,funcționează pe toate modele dar cred ca te referi ca funcționează în anumite regiuni,asta al fi răspunsul corect🙂
Yuuki_03
Pioneer
Opțiuni
Din ce știu, funcționează pe gama S pentru că am și un A54 ( din România cumpărat) și nici măcar nu o găsește pe Galaxy Store :smiling-face:
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Nu o găsește pentru ca aplicația Good Lock nu este valabila în România. Pe niciun telefon, fie el si S23 Ultra (topul seriei) nu este găsită aplicația Good Lock în aplicația Galaxy Store dacă e cumpărat din România (sau dintr-o alta tara unde nu este suportata acest serviciu).
Sunt atâtea topicuri și discuții legate de useri care se plâng ca nu au aplicația Good Lock pe S23,ai fi uimita sa vezi câte informații găsești dacă doar cauti Good Lock în comunitate.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
bun venit in seria galaxy A54 5G 😅 ✌🏻
Vlad1981
GrandMaster
Opțiuni
Maine îmi cumpăr A55 5G 😁😁😁
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
a apărut deja😅😅??
0 Aprecieri
Vlad1981
GrandMaster
Opțiuni
Daaaa😁😁😁
0 Aprecieri
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Good lock nu este destinat pentru Romania si multe alte tari.
alexop
Pathfinder
Opțiuni
Good lock se poate descarca oficial de pe galaxy store pe orice model de samsung cu instalarea unui vpn.
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
L-am avut descarcat asa si chiar merge dar la un moment dat trebuie iar activat vpn-ul ca nu va mai funcționa. De aia prefer Fine Loock
3Merlin
Maestro
Opțiuni
Domnilor,
Care-i descrierea aplicației care nu este disponibilă în România? Că una e Good Lock (adică un super-lacăt) și alta e Good Look (adică proaspăt ieșit din cabina de machiaj).
Știți, desigur, că tastatura (virtuală) de pe orice telefon cu ecran tactil încearcă să ghicească ce vrei să tastezi. La oameni, acest comportament e un semn de inteligență (naturală, adică opusul celei artificiale).
. . . - - - . . .
Oferă cât mai multe detalii relevante ...
Împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru problema ta.
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Samsung Good Lock is a tool that will allow you to customize different elements of your Samsung device's interface and operation. By using different built-in features, you will easily give an eye-catching touch to your smartphone.

Within Samsung Good Lock there are several customization options, such as your Samsung's lock screen. Not only will you be able to modify the clock displayed in the central area, but also define the notifications' style or design so that everything matches your taste.

Another aspect to take into account within Samsung Good Lock is the utility called "Task Changer". By means of this feature, you will be able to adapt the style in which the apps and games that you have recently used are displayed in order to better access these elements. In addition, at any time you can modify the wallpapers you use or design your own creations to give a more personal touch to the interface.

Samsung Good Lock has lots of features designed to get the most out of your Samsung device. Just dig into each of the small apps to easily customize your Samsung as much as possible.

Engleza pare ca stii, nu-ti traduc.
3Merlin
Maestro
Opțiuni
Thank you very much!
Copy/Paste... făinoase, bag sama.
😄
. . . - - - . . .
0 Aprecieri
MarioBoldea
Explorer
Opțiuni
tbh:good isn't the same with awesome or super,so if you want to correct someone you should check before that what are you saying is what it really means.
0 Aprecieri
3Merlin
Maestro
Opțiuni
Puștiule, tu știi diferența dintre Good Lock și Good Look(ing)?!
. . . - - - . . .
0 Aprecieri
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Ce conteaza pentru tine daca stie sau nu, si totodata ce relevanta are pentru noi curiozitatea ta? Aplicatia se numeste Good Lock iar topicul este despre ce face ea nu despre cum si de ce se numeste asa.