Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Good Lock e din ce în ce mai aproape de România!

(Subiect creat la: 12-09-2023 08:51 AM)
1573 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mult dorita aplicația Good Lock s-ar putea să ajungă în curând și în România. SamMobile scrie că aplicația va fi extinsă în Croația, iar ulterior a actualizat știrea (aici), din care aflăm că este disponibilă și în Ucraina, Serbia și Slovenia. 

Această veste mă face să cred cu tărie că Good Lock va fi în curând disponibilă și în România!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
15 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Wow ar fii tare sa fie și pe seria a, asa pot face tips and tricks care apar pe youtube, care mi se par mie extrem de tare🥰 ❤️ ador Samsung sunt fana🫶🏻
Vlad1981
Legend
Opțiuni
O sa te urmăresc 😘🤣🤣
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
De ce?😅
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pai sa vad ce postezi 🤣🤣
0 Aprecieri
lLucasS
Voyager
Opțiuni
Exista Fine Lock, care este destul de asemanator cu Good Lock
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
doamne ajuta sa ajunga....eu folosesc momentan Fine Lock si merge destul de ok...
LaD0
Apprentice
Opțiuni
Good Lock poate va fi disponibila in Romania cand se va lansa Z flip 20. Romania este considerata lumea a treia. Atatea aplicatii traduse in atatea limbi, mai putin limba romana.in cazul acesta ne vom multumi doar cu cele cateva aplicatii disponibile, fiind o caracteristica Labs, sunt permise pentru afisarea pe ecranul extetior doar cateva aplicatii.. Maps, Netflix, YouTube, Mesaje si WhatsApp
Desigur nu vorbim doar de ecranul exterior, pentru mine asta conteaza cel mai mult. Supararea mare este ca GoodLock este "disponibila" in magazin play , insa nu pentru telefoanele din Romania. Stau si ma intreb, sau doresc sa-i intreb pe cei de la Samsung sau chiar pe cei de la Google, cumva noi romanii platim mai putin pe telefoane, le cumparam la jumatate de pret? Din moment ce in Romania exista o piata foarte mare de desfacere a produselor Samsung si pentru care se dezvolta aplicatii Google, de ce mare parte din acestea nu au suport pentru limba romana, sau nu sunt disponibile in Romania? Trebuie sa facem fel si fel de artificii, sa instalam diverse din surse necunoscute, care sa faca ce Google si Samsung nu ofera si consumatorilor romani? Exemplu "Nice Lock" care a inlocuit Good Lock ceva ani. Domnilor de la Samsung, vindeti produsele in Romania la jumatate de pret fata de tarile care au drepturi depline la aceeasi bani si atunci intelegem.Sau cel mai bine dam vina pe cei de la Google si ne linistim, nu mai suntem suparati pe Samsung.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Bravo, le-ai zis-o! 🙃

TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Si să nu uităm că la Google și pentru Google lucrează foarte mulți IT-iști români...
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Fiecare are partea sa/lui de vină cred eu !
0 Aprecieri
LaD0
Apprentice
Opțiuni
Mai vedem.
0 Aprecieri
piart
Journeyman
Opțiuni
Nu cred
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Să îmi scrieți și mie vă rog frumos când va fi disponibilă și în România ca să știu. Zic asta pentru ca poate nu observ știrea din prima și nu vreau sa ratez lansarea. MULȚUMESC! Abia aștept să apară! Ar fi ceva extra grozav de ieșit din comun ! 😏🙄😯😯😮😳😳
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nici o sansa sa ratezi stirea.. o sa fie 100 de postari pe tema aceasta cand o sa fie disponibila si in Romania!

Rapha24
Legend
Opțiuni
Ooo ce bineee MULȚUMESC MULT !!😇😊🫠🙃🤗🤗
0 Aprecieri