Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gasire dispozitiv mobil

(Subiect creat la: 10-12-2023 08:41 PM)
160 Vizualizări
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Salutare ! Cine ma poate ajuta cu o problema,am acesat din telefon functia gasire dispozitiv pentru localizare si controlare dispozitivul de la distanta cu smartthingsfind.samsung.com si nu m-ai rezulta dispozitivul inregistrat ,sunt probleme de la samsung? M-am delogat practic si am efectuat di nou logare dar degeaba imi spune ca nu este nci un dispozitiv inregistrat.Ma poate ajuta cineva Multumesc

Screenshot_20231210-170657_Find My Mobile.jpgScreenshot_20231210-170414_Settings.jpg

Screenshot_20231210-171444_Samsung Internet.jpgScreenshot_20231210-171441_Samsung Internet.jpg

1 Soluţie
Soluţie
Sprìtz
Pioneer
Opțiuni

Salut,

Deconectează-te de la gasire dispozitiv,dezinstalează actualizările la găsire dispositiv,și actualizează-le și loghează-te din nou și ar trebui să iți apară dispozitivul înregistrat.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
5 Răspunsuri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Te ai logat și în Google cu găsire dispozitiv pentru că acea aplicație nu ți l găsește dacă nu ai locația în Google activată acea aplicație nu folosește Google maps
0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Sunt logat pentru gasire dispozitiv  cu Google si cu Kaspersky Internet Security si pana acum functiona perfect azi din intamplare am m-ai verificat gasire dispozitiv si nu m-ai aparea ca dispozitiv inregistrat in smartthingsfind.samsung.com

0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Tu nu știi că caspersky sunt hackerii de la ruși scoate imediat alea de acolo bagă ți un antivirus și scoate ca sper să fie imediat sau n ai pierdut date personale niciodată crezi că din cauza asta
0 Aprecieri
Soluţie
Sprìtz
Pioneer
Opțiuni

Salut,

Deconectează-te de la gasire dispozitiv,dezinstalează actualizările la găsire dispositiv,și actualizează-le și loghează-te din nou și ar trebui să iți apară dispozitivul înregistrat.

0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

A funcționat,mulțumesc mult.

0 Aprecieri