Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Funcția ”Protecție baterie” de pe tablete va apărea și pe telefoane?

(Subiect creat la: 09-06-2021 01:43 AM)
1332 Vizualizări
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Știți cumva dacă această funcție va apărea și pe telefoane? Din câte știu nu e.

image

11 Răspunsuri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Nu este o funcție veche, în imagine este un Galaxy Tab S7+
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Da, această funcție este specifică tabletelor care au bateria mai mare de 5.000 de miliamperi... pentru a o proteja... știm cu toții că tableta este un mijloc foarte bun de comunicare atât acasă cât și la muncă/școală, dar din păcate bateria suferă datorită schimbărilor de temperatură, cu ajutorul acestei funcții tableta se va încărca automat la 85%, deoarece peste această valoare acumulatorul se va încărca mai greu... și va duce astfel la pierderea vieții acestuia.
Cris110
Pathfinder
Opțiuni
Bun mulțumim pentru sfat așadar n o sa mai las telefonul sa ajunga pana la 100% ! maxim pana la 85-90! Cred ca este suficient. Nici eu nu am vazut pe nici un telefon acesta optiune nici pe A52 care are oficial 4370mAh. S10 al meu are doar 3300mAh disponibili .
Posibil pe A72 sa existe deoarece are 5000mAh oficial . Dar cred ca este undeva sub 5000mAh disponibil!
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
De preferat așa este: să îl pui la încărcat pe la 20% și să îl scoți pe la 80-85% ... deoarece viața bateriei va crește. De la 80 până la 100% bateria se încălzește cel mai mult, iar astfel apare degradarea.
Mă bucur că sfatul nostru a fost de ajutor!
Cris110
Pathfinder
Opțiuni
Da problema este ca nu întotdeauna ajungi sa l pui la încărcat la 20% mai ales daca esti pe drum si nu ai o priza disponibilă.
Singura solutie ar fi sa închizi telefonul la 20 % daca nu ai o priza disponibilă în momentul respectiv!
Dar mai exista șansa de regenerare a bateriei daca urmezi procesul pe care ni l ai recomandat? Sau daca nu ai respectat de la început totul este pierdut și atunci nu ti rămâne decât atunci când bateria își pierde din capacitate sa o înlocuiești la ESD?
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Nu este sfârșitul lumii dacă într-o zi solicitantă, neavând încărcătorul la tine bateria telefonului s-a descărcat complet... este chiar indicat ca o dată pe lună să lăsăm bateria telefonului să se descarce complet și să o încărcăm apoi la 100% pentru a o calibra. Nu se întâmplă o tragedie la acumulatorul telefonului... deoarece noile baterii sunt mai durabile decât cele vechi. Dar dacă dorești ca telefonul să aibă o autonomie la fel bună și peste 3 ani atunci aceste "trucuri" te pot scăpa de o vizită la service.
Cris110
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumim frumos pentru informațiile utile și o Noapte cat mai liniștită !
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Și eu mulțumesc! Noapte liniștită!
Cris110
Pathfinder
Opțiuni
Ok am înțeles detaliile!! In principiu mai greu câteodată sa și pui in practica chestia asta! am citit chiar un info pe telefon la S10 când veneau niște informări!
Acolo spuneau ca daca nu utilizați telu mai mult timp atunci sa l păstrați in cutie de preferabil intr un mediu curat și uscat fără umezeală cu bateria încărcată la 80%!
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Da, atunci când nu utilizezi telefonul mai mult de 3-4 săptămâni e bine ca acesta să nu fie expus la umezeală deoarece el fiind neutilizat și având o temperatură scăzută ... căldura excesivă și umiditatea pot face rău bateriei... în cutie păstrându-se practic într-un mediu cât de cât ermetic fără circulația aerului.
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Are și A52, și am observat că și restul telefoanelor noi au
0 Aprecieri