Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Fine lock

(Subiect creat la: 13-06-2024 11:31 AM)
262 Vizualizări
RARES_DEV
Student
Opțiuni
Am o întrebare despre fine lock care despre ea se spune că este valabilă și în România dar eu recent mi-am descărcat fine lock , iar când dau să instalez de pe google player store dar când întru pe aplicație îmi spune că nu am pluginurile descărcate și mă duce înspre un website de unde să descarc pluginurile în fișiere apk. Dar aici vine problema când dau să instalez îmi dă mesajul "aplicația nu a putut fi instalată" și eu am destulă Memorie pe telefon 😞 .
6 Răspunsuri
GeorgePreda
GrandMaster
Opțiuni
Probabil nu ai dată permisiune să descarce din alte surse decât din Google Play ori Galaxy Store. Verifică în Setări - Securitate - Instalare aplicații necunoscute (vezi de ai permisiune la aplicația , ex : Chrome, Samsung internet) depinde de aplicația care te trimite sa descarci respectivele fișiere.
b3nd_
Student
Opțiuni
dacă era asa aveai un buton care te punea la settings sa activezi
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Salut, dezactivează Auto Blocker și instalezi ce vrei.
b3nd_
Student
Opțiuni
poate încearcă sa instaleze pe sd card încearcă sa pui memorie pe ala
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Mai întâi de toate întra în setări, securitate și confidentialitate, iar apoi dezactivează Auto Blocker-ul.
După asta, intri în Fine Lock, apeși pe modulul dorit și te va baga pe web.
Dai instalare, accepți orice îți spune în legătură cu aplicația sau modulul. După ar trebuii sa meargă 100%
RARES_DEV
Student
Opțiuni
Am încercat tot ce ai spus tu și nu a mers 😞 . Eu mă gândesc că poate acest plugin este făcut sa fie instalat în altă țară ca și cum încerci să instalezi apk Good Lock 😞