Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Factory reset

(Subiect creat la: 15-08-2022 11:43 AM)
239 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cum pot efectua o revenire la setările din fabrică pe dispozitivul mobil?

Fiind duminică,nimic nu este mai plăcut decât o resetare făcută în linişte.
Glumesc, dar pentru că foarte mulți utilizatori asociază resetarea generală strict cu utilizarea unor combinații ale butoanelor fizice ale smartphone-urilor sau ale tabletelor(comenzi care pot să difere de la model la model)am considerat că este foarte util şi important(pentru a se elimina eventualele confuzii pe care unii le mai fac încă)să readuc în prin plan prin prisma unui link oficial oferit de Samsung, o trecere în revistă a tuturor metodelor de resetare generală a dispozitivelor mobile(smartphone-uri, tablete).Apăsați pentru detalii pe acele rubrici care au acele mici săgeți în dreapta lor.
https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/how-do-i-perform-a-factory-reset-on-my-mobile-devi...

P.S. 
ATENȚIE SĂ NU UITAȚI DE BACKUP ŞI SINCRONIZARE ÎN CAZ CĂ AVEȚI VREODATĂ INTENȚIA SĂ RESETAȚI !
ÎNAINTE,NU DUPĂ!!!
😄

image

image

13 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Foarte util acest "tutorial" ar trebuie marcat cu ☆ ceva sa ramana mereu pe prima pagina. Sunt foarte multi utilizatori care nu fac resetare ca le este frica ca bulesc telefonul
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc,eu am tot făcut trimiteri mereu către site-ul oficial Samsung,cu speranța că înainte de a pune întrebări aici sau de a face greşit ceva, se informează de acolo.
Sunt cu zecile, link-uri cu informații suficient de bine structurate şi complexe atât cât să nu mai întrebe de 100 ori aici.
Dar dacă celor din generația TikTok în special le place să vadă,nu să citească sau să se documenteze singuri din surse oficiale/credibile...este mai greu să-i convingi.

P.S.
În plus,dacă maăcar o dată-n viața aceasta nu faci o resetare generală parcă nu te simți om.Când ajungi să le faci săptămânal crezând că rezolvi aşa totul,atunci da.Ai o problemă! 😄
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Atenție făcut backup inainte de resetare ,ca se sterge tot.Si la resetare vi se cere parola contului de gmail și samsung.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am scris mareeee de backup.Iar despre parole specifică în link,doar de aceea l-am pus!

Ai rezolvat cu charger-ul?
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Da..mi l-au schimbat..acum merge bine
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ok.Să fie cu noroc.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mulțumesc.. sunt mulțumit de el..imi place cum se mișcă.. bateria rezista o zi și jumatate spre doua zile.de poze nici nu mai zic nimic ies superbe.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da,este un smartphone foarte bun S22+. Iar pe partea de camere ar fi fost ciudat să nu fie ok.Doar e ultima serie,exceptând Fold,Flip 4.

Ai luat de 45W sau ai înlocuit cel defect cu unul similar?
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Da,cu cel similar de 35 wați.. 55 minute durează încărcarea lui..Oricum mi-a rămas și voucherul de 200 ron pentru accesorii.Sa vad ce o sa pot cumpăra de el.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Husă,charger wireless dacă se încadrează în valoarea voucher-ului,cabluri, adaptoare...din astea.Altceva nici nu prea ai ce.Sau unul de 45W,îl ții pentru momentele grele în care crapă cel de 35W.
😄

P.S. Sau baterie externă...
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Da..am de unde alege..
0 Aprecieri
AlexS23A4
Voyager
Opțiuni
Foarte util acest tutorial pentru unii,mai ales cei care nu le au cu tehnologia ca le este frica ca "bulesc telefonul' o buna idee de a posta asta pe comunitate,foarte tare! Respect!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc mult.