Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare la actualizarea aplicației ApK

(Subiect creat la: 12-11-2023 08:43 AM)
972 Vizualizări
ȘtefaniaGhaca
Journeyman
Opțiuni
Vă rog mult să ajutați cum să recuperez din eroare la actualizarea aplicației Apk

image

Samsung Galaxy A22
16 Răspunsuri
ȘtefaniaGhaca
Journeyman
Opțiuni
Vă rog cum? Că altfel nu știu
0 Aprecieri
AlexHelios
Voyager
Opțiuni
Ce fel de aplicație vrei să instalezi? Nu-mi dau seama din screenshot. Să înțeleg că ai luat ultima versiune de apk de pe net și vrei să-l instalezi peste apk-ul existent pe telefon. Nu?
0 Aprecieri
ȘtefaniaGhaca
Journeyman
Opțiuni
Toca Boca, vreau să le instalez
0 Aprecieri
ȘtefaniaGhaca
Journeyman
Opțiuni
Cum să scap din apk-ul existen pe telefon?
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Aplicatii / aplicatia pe care vrei sa o stergi si dai pe ea si dupa dezinstalare
0 Aprecieri
AlexHelios
Voyager
Opțiuni
Facă vrei să ștergi aplicația existentă pe telefon mergi pe iconița ei și ține apăsat. Se va deschide o fereastră și în partea de jos al ferestrei vei avea opțiunea "dezinstalare sau dezinstal". Dar vezi că dacă ștergi aplicația actuală vei pierde datele salvate din ea. Dacă e un joc vei pierde nivelurile la care ai ajuns de exemplu.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Incearca o dezinstalare / instalare.
Daca ai apk-ul din alte surse si nu e dupa market (adica premium modat) nu o sa-ti mearga actualizat la varianta premium cu bani.
0 Aprecieri
ȘtefaniaGhaca
Journeyman
Opțiuni
Nu merge
0 Aprecieri
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Apare așa deoarece ai deja o aplicație instalată cu același nume, dar cu o semnătură diferită. Pe scurt, aplicațiile (cea instalată și cea pe care dorești să o instalezi) sunt diferite.

Pentru a rezolva această problema, trebuie să dezinstalezi aplicația de pe dispozitiv și apoi să instalezi noua aplicație. Atenție! La dezinstalare se pierd datele aplicației. Așa că asigură-te că ai un backup făcut în cloud sau în altă parte.

Sunt 2 metode de a dezinstala o aplicație.
1. Ține apăsat pe aplicație și apoi apasă dezinstalare.
2. Intră în setări, aplicații, caută aplicația respectivă, click pe aplicație apoi click pe dezinstalare din partea de jos a ecranului.
ȘtefaniaGhaca
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
ȘtefaniaGhaca
Journeyman
Opțiuni
Am pierdut pe aplicația respectivă și acum este invisibilă
0 Aprecieri
AndreiBAR14
First Poster
Opțiuni
Cum ai rezolvat ca asa patesc la whatsup,imi scrie ca intra in conflict cu ceva deja instalat,nu mai am whatsup de 3 zile si nu reusesc sa il instalez???
0 Aprecieri
Dani1224
First Poster
Opțiuni

Screenshot_20240718_104712.jpg

Eu nu am minecraft instalat pe telefon da mi mia apare să actualizează aplicația

0 Aprecieri
hsgege
First Poster
Opțiuni
Nici eu nu știu
0 Aprecieri
hsgege
First Poster
Opțiuni
Eu nu mai pot
îmi vine să turbez
0 Aprecieri