Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare actualizare soft 02.12.2020 S7Edge

(Subiect creat la: 02-12-2020 09:43 PM)
1144 Vizualizări
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
Am incercat sa instalez actualizarea pentru soft de pe 02.12.2020 si imi da eroare. Aveti ceve sfaturi, ce se intampla?

image

image

19 Răspunsuri
TechWeb
Voyager
Opțiuni
Cata memorie are update-ul?
0 Aprecieri
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
430 mb
0 Aprecieri
TechWeb
Voyager
Opțiuni
Ciudat imi poti spune te rog ce aduce nou update-ul?
0 Aprecieri
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
Asta este

Screenshot_20201202-215917_Software update.jpg

0 Aprecieri
TechWeb
Voyager
Opțiuni
Ciudat
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Eroarea apare cand se descarca sau cand se instaleaza?
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
Cand se instaleaza
0 Aprecieri
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
Se descarca fara probleme, ii dau instalare, se inchide telefonul si incepe instalarea si ***** jumatate de minut da eroare si se restarteaza telefonul cu mesajele de mai sus
0 Aprecieri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
S7edge nu are mai mult de 3 ani de când a apărut?2 ani primești actualizări majore de soft și al treilea doar patch-uri de securitate. După asta, gata....Așa am reținut eu, dar poate mă înșel.
0 Aprecieri
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
Are mai mult de 3 ani de cand il am eu 😁, dar actualizarea singur si-a gasit-o si descarcat-o, asa ca instalarea ar trebui sa functioneze, daca tot a primit-o de la sursa... Eu nu am cautat actualizari
0 Aprecieri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Atunci,ai câteva opțiuni:dacă telefonul funcționează fără probleme îl folosești în continuare liniștită, fără să beneficiezi de această "actualizare "care nu ar trebui să existe pe modelul tău și probabil a rămas "pe țeavă "din cauza vreunei erori, ori, dacă chiar ai nevoie și nu poți trăi liniștită fără ea, îți îndrepți atenția spre achiziționarea altui model. Tu știi cel mai bine. Personal, dacă nu aș avea alte probleme, aș păstra liniștit telefonul.
0 Aprecieri
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
Sincer, doar pentru asta, nu am de gand sa imi iau alt telefon. Nu are nicio problema, cel putin nu am observat, dar niciodata n-am patit asta si ma intrebam daca nu cumva este un semn al vreunei alte probleme a telefonului...
0 Aprecieri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Bravo, ești fată deșteaptă!
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
Uau! Da...multumesc! 😋
0 Aprecieri
AncaMacRo
Journeyman
Opțiuni
Un mic update, pentru cine e interesat: telefonul continua sa isi caute actualizari, gaseste aceeasi actualizare pe care o descarca fara probleme, initiez apoi instalarea si, din nou, surpriza, aceeasi eroare! Minunat! 😆 Am trimis raportul de erori de N-ori la Samsung pe mai multe canale...sa vedem cand se repara...chiar sunt curioasa 🤨😎😁
0 Aprecieri
Alinescu
First Poster
Opțiuni
Bună! Aceeași problemă am avut o și eu. Am tot incercat sa instalez update ul fără succes, după care acum 2 zile telefonul s a restartat singur..i am introdus parola..l am lăsat in pace, iar ***** aproximativ o oră l am găsit inchis...de tot. De atunci nu am mai putut sa l deschid.Am fost cu el la un service si mi au spus ca nu au ce sa i facă, e posibil sa i fi picat procesorul sau placa de bază si că, de ceva timp vin tot mai multe telefoane s7/ s7 edge la service cu aceeași problemă. 🙁
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Posibil ca de asta au si trimis actualizarea... sa repare o problema.
Incercati instalarea prin smartswitch de pe un PC / laptop.

0 Aprecieri
Alinescu
First Poster
Opțiuni
Nu am la ce. Telefonul este mort, nu se mai aprinde, nu se mai încarcă, nu merge resetat nici din butoane....
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In smartswitch ai optiunea de "emergency firmware recovery" poate ajuta.
Dar daca ai fost in service cu el, probabil ca nu o sa te ajute. Nu ti-au dat un cost estimativ pentru reparatie cei din service?
@AncaMacRo  incearca tu prin SmartSwitch

0 Aprecieri