Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Digi are acoperire 4G+ ?

(Subiect creat la: 31-01-2022 11:13 PM)
2317 Vizualizări
Teo36
Voyager
Opțiuni

Salut. Stie cineva daca la digi exista 4g+?

14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Anul trecut a rasarit o antena care duce 4G+ la digi, in Bucuresti. Cate sunt acum, nu stiu sa iti zic.
Au 4G+ in banda 38 TDD 2600. Cand ajunge in zona ta... sau a mea, doar ei stiu 🙂

Teo36
Voyager
Opțiuni
Am inteles mersi. Am crezut ca poate nu prind eu pe tel asta de hk. Citisem ceva cu carrier aggregation din astea. Dar daca e limitat si 4g+ cum e 5g e clar. Ca sa vad daca merge 5g pe tel (in bucuresti) am bagat o cursa cu metrou spre centru. Aia e ce-am avut si ce-am pierdut...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, tre sa stie:

- telefonul să suporte ambele benzi 4G ale operatorului: Banda 1 FDD 2100 și Banda 38 TDD 2600
- și nu în ultimul rând să fie compatibil 4G+ intra-band B38-B38

Asta am luat de aici: https://madalincristian.ro/digi-mobil-lanseaza-4g-banda-38-tdd-2600/

Stiam de articol ca si eu sunt tot pe Digi, si mai arunc cate un ochi pe ici pe colo, din cand in cand.

0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Cred ca o sa trec pe la un magazin digi sa intreb exact. Pe site-ul respectiv ma uitasem si eu (cel din linku tau), dar in alta parte vazusem ca nu au. Pe site-ul digi la acoperire nici nu apare 4g+ mentionat.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai nici nu au facut anuntul. Doar ca i-au vazut baietii. Poate nici nu mai e antena functionala si au testat doar, cine stie.

Sa nu crezi ca in magazin o sa stie... fetele de acolo sunt destul de slab informate, de obicei.

Nu am mai citit de mult subiectul, o sa caut online sa vad ce mai zice lumea. Si pe softpedia se discuta despre asta la un moment dat.

0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Si eu am cautat pe net si nu am gasit nimic concret. Ba ca e ba ca nu e. De aia am zis sa intreb si aici poate poate. Ms oricum.
Cristian1999
Student
Opțiuni

311332997_484910253652314_8144106719851384255_n.jpg

0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Doar 4g am... Si asta fii atent ca de 1 an 2 maxim au băgat la digi 😂 😂 (Oraș) și după o vreme au băgat și rural 😂 Gen înainte de 4g îmi aduc aminte că stăteam într-un pom să prind cât de cât semnal
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Si in zona mea la fel. De vreun an am acoperire 4G, si e chiar decenta. 
Aveam VoWifi si nu ma deranja foarte tare oricum 🙂

Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Și chestia este că nu-ți papă bateria repede
0 Aprecieri
Members_6liuk9e
First Poster
Opțiuni

Screenshot_20221005-172355_One UI Home.jpg

 azi în Pantelimon 

0 Aprecieri
Cristian1999
Student
Opțiuni

la mine  au ajuns in sectorul 2 

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Eu am un sim digi pentru navi-ul din masina, vad ca are doar 4g, dar nu am avut probleme. Totul se incarca instant.
0 Aprecieri
Cristian1999
Student
Opțiuni

Da există

0 Aprecieri