Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Ce reprezintă fiecare logo de 5G ?

(Subiect creat la: 20-12-2024 09:18 PM)
248 Vizualizări
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Salut! 
Am curiozitatea despre ce reprezinta fiecare logo de 5G.
Primul logo este de la rețeaua Vodafone pe 5G.
Iar celelalte două sunt de la Digi.
Este unul din ele mai bun si mai rapid ? 

image

image

image

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut! Primele două arată că ești conectat la o rețea 5G (depinde de operator cred care din ele e folosit).
Ultimul, cel cu chenar, arată că ești conectat la releu prin 4G, dar conexiunea mai departe între acel releu și centrala se face printr-o rețea 5G (de obicei se întâmplă pe releele din jurul rețelei 5G) și se spune că ar fi ceva mai rapidă conexiunea decât una 4G clasică.

Edit. Explicația de mai sus pentru ultimul simbol (cel în chenar) este doar una din cele vehiculate pe internet. Nu este nicio explicație dintr-o sursă sigură despre ce înseamnă exact, dar cert este că telefonul are o conexiune 4G nu 5G.
În screenshot este descrierea dată de Samsung pentru acel simbol.

1734776739205.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

1 Răspuns
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut! Primele două arată că ești conectat la o rețea 5G (depinde de operator cred care din ele e folosit).
Ultimul, cel cu chenar, arată că ești conectat la releu prin 4G, dar conexiunea mai departe între acel releu și centrala se face printr-o rețea 5G (de obicei se întâmplă pe releele din jurul rețelei 5G) și se spune că ar fi ceva mai rapidă conexiunea decât una 4G clasică.

Edit. Explicația de mai sus pentru ultimul simbol (cel în chenar) este doar una din cele vehiculate pe internet. Nu este nicio explicație dintr-o sursă sigură despre ce înseamnă exact, dar cert este că telefonul are o conexiune 4G nu 5G.
În screenshot este descrierea dată de Samsung pentru acel simbol.

1734776739205.jpg