Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum să-ți afli propriul număr de telefon

(Subiect creat la: 13-07-2022 09:08 AM)
35301 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Poate părea banal, dar există situații în care folosim un al doilea număr de mobil, pe care nu-l ținem minte neam. Să zicem că este numărul de serviciu sau o cartelă cumpărată doar pentru a avea semnal într-o anumită zonă a țării.

Cum afli numărul? Pe Android este foarte simplu: mergi la Settings / About phone, iar acolo sunt afișate numele folosite (dacă sunt două).

Tot în cadrul acestei secțiuni sunt afișate informații despre telefon, modelul, numărul de serie (serial number), IMEI 1 și IMEI 2.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
5 Răspunsuri
Murasaki
Explorer
Opțiuni
OkSmartSelect_20220713-091545_Settings_2843_1657692946.jpg
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Și la Conexiuni/Sim card manager poți vedea numărul de telefon, dar nu sunt afișate întotdeauna. Pentru Vodafone este *686# apelare, doar pentru sim 1, dacă vrei și pentru sim 2, va trebui din sim card manager să pui sim 2 ca default la apel, digi și orange să zică cine știe
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Mie îmi apare direct la manager cartela sim numărul pe cartela digi. Nu cred ca ar avea vreo legătură ca a fost portare de la Orange în digi.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu merge (pe Orange)

Tema e de la #hex Screenshot_20220713-161416_Settings_4145_1657718056.jpg
0 Aprecieri
Emilian123
First Poster
Opțiuni
Numere pe digi
0 Aprecieri