Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vă salut, voi puteți descărca noul Samsung Wallet?

(Subiect creat la: 13-07-2022 05:15 PM)
343 Vizualizări
Mihai97s
Pathfinder
Opțiuni
Pentru cei ce au deja aplicația, ce servicii din România poți înrola deocamdată în Samsung Wallet?

image

10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Samsung Pay nu este disponibil in Romania, poate de asta nu poti descarca aplicatia.

CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Samsung Wallet nu este disponibil la noi în țară, dar din poză reiese că nu ar fi compatibil cu telefonul tău Samsung Wallet (Samsung Pay). La mine apare clar că nu este disponibilă în țară noastră.

Acesta este și motivul pentru care nu poate fi descărcată și instalată pe mobil, dar nu știu de ce la unii apare că nu este disponibil în țară dar la unii apare că dispozitivul nu este compatibil cu respectiva versiune.Screenshot_20220713-174536_Google Play Store_2987_1657723536.jpg
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Trăiască Google pay! Merge bine și e ce trebuie!
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Wallet nu poate fi descarcat din Play Store, dar pe Galaxy Store merge si sa deschizi aplicația, doar ca din cauza ca Samsung Pay nu este in România, nu va functiona, uite si un screenshotScreenshot_20220714-114055_Galaxy Store.jpg
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
Cică va funcționa luna viitoare 🙂
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Și la noi in România sau international se refera?
0 Aprecieri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
România, s-ar putea și internațional, cine știe :))
De exemplu, India nu era pe lista de samsung wallet (ca și România) dar a primit și chiar dacă acolo funcționează samsung pay, wallet încă nu funcționează
Poate mai au niște chestii de făcut... dar atâta timp cât este în galaxy store sigur va merge cândva
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
O întrebare. Samsung Pay pe Watch Active2 (Este din UK cumparat) daca îmi inrolez cardul pe ceas va functiona sa plătesc cu el sau?
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
Hmm...
Încearcă.
Deci, l-ai cumpărat din UK și tu ești în UK sau România?
S-ar putea sa mearga, dar cred ca trebuie sa ai samsung pay și pe telefon ca să poată merge
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Ceasul mi l-a cumparat un prieten din UK, eu stau in România
Telefonul e din Romania, de inregistrat vad ca merge dar am zis intai sa întreb pana sa termin înregistrarea lui in ceas