Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum poți deschide orice aplicație cu butonul de power

(Subiect creat la: 20-09-2024 02:32 PM)
440 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Butonul care deschide și în închide telefonul Samsung poate face mai mult de atât. După cum știi deja, probabil, dacă apeși de două ori consecutiv (rapid) pe butonul care închide și deschide ecranului dispozitivului tău Samsung se va deschide camera. 

Însă la dubla apăsare poți face în așa fel încât să se lanseze orice aplicație dorești, nu neapărat camera foto. Pentru a face asta urmează acești pași:

- Mergi la Setări

- Apasă Caracteristi avansate

- Apasă opțiunea Buton lateral

Alege opțiunea Deschidere aplicație . Selectează aplicația dorită și gata, asta-i tot.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
8 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Eu am wallet-ul pus așa.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
3Merlin
Legend
Opțiuni
E periculos să activezi această facilitate, mai ales dacă suferi de (boala) Parkinson și ai un telefon ieftin...
Nici nu știi când ai sunat la 112.
😉
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
🤣🤣🤣
Rapha24
Legend
Opțiuni
🤣🤣🤣🤣🤣
Rapha24
Legend
Opțiuni
Chiar aveam nevoie de o funcție ca asta pentru lanternă! Mulțumesc frumos pentru sfat !
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Pentru lanternă o folosesc și eu.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Domnilor, ați auzit de Quick Panel (Panoul Rapid)?!
Chiar și clonele chinezești ale telefoanelor Samsung din seria S (iHunt e cel mai elocvent exemplu) au posibilitatea de a-ți aprinde lanterna din acest "meniu" ușor accesibil și configurabil în funcție de necesitățile fiecăruia.
E suficient să glisezi din partea de sus a ecranului pentru a-l accesa.
😉
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Nu am auzit bre de ăla ce zici mătăluță acolo, da când vin eu noaptea prin pădure de la Circa 13 Poliție până pe Jean Steriadi, la mine acasă, cu mânuțele murdare, de unde luminiţi să deblochez facial, de unde amprentă.
Muuuuult mai rapid să apăs de 2 ori un buton.🍺
0 Aprecieri