Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conectare la laptop

(Subiect creat la: 14-01-2024 11:28 AM)
355 Vizualizări
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Stiu ca nu este vorba despre ceva samsung dar am intrebat pe mai multe site-uri dar nimic nu a mers si vreau sa cer păreri. Am un laptop acer nitro 5 si cand incerc sa ma conectez cu bluethoot la orice,nu merge. Am testat la alt laptop (hp de data asta)si face la fel. Am testat cu s22,a51,a22,samsung tv a7092 si cu un televizor lg smart. Nu ma pot conecta la nimic cu laptopurile si am ultimul driver instalat,am intrebat pe mai multe site-uri dar nimic nu a mers si vreau sa cer păreri 
10 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Din câte văd aceasta este o problemă comună la acel model de laptop. Vezi aici niște sfaturi:
https://community.acer.com/en/discussion/680155/how-to-fix-bluetooth-not-working-on-your-acer-nitro-...
Poți folosi traducerea din Chrome dacă e cazul. În primul rând eu aș verifica dacă nu exista o versiune nouă de BIOS.
0 Aprecieri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Pai e la fel si pe un hp,si pe un dell si pe acel acer nitro5
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Primul link pe care am intrat a fost asta si nu a mers
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dar ce face, îți dă ceva eroare la împerechere?
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Imi scrie ,,paired,, si cand incerc sa ma conectez imi scrie ,,connection failed,,
Si cand incerc sa dau sa ma conectez de pe laptop,nu apare deloc,la toate laptopurile pe care le-am testat fac asa. Si la televizor imi spune ca trebuie sa apara un cod si sa dau accept dar nu apare nimic
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Nu vreau sa resetez bios-ul deoarece imi este frica si singurul lucru pe care l-am schimbat a fost cand am instalat windows-ul sa booteze pe stick
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ai încercat să ștergi împerecherile și să le refaci din nou? Ce vrei să faci mai exact prin BT?
Ceva sigur nu faci bine dacă nu îți merge de pe niciun laptop
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Da,am sters tot,la televizor merge sa ma.conectez cu telefonul,problema e de la laptopuri,merge decat să ma conectez la display la televizor de pe laptop
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Vrei sa trimiți imaginea de pe laptop pe TV? Dacă da, asta nu merge prin BT, doar prin wifi. Prin BT poți doar sunetul.
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Lasă,văd eu ce o sa fac ca e greu sa explic