Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cod pentru meniu secret sistem Android

(Subiect creat la: 21-08-2023 06:45 PM)
3714 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am găsit zilele trecute un articol despre un cod "*#9900#, care deschide un meniu secret engineering menu și are o funcție Low battery dump: On/Off si pe care dacă o activezi se spune că prelungește durata de viață a bateriei ! Am tastat acel cod și într-adevăr deschide acel meniu și am activat acea funcție pentru baterie, însă nu am avut timp să observ dacă și face ceea ce se spune 
Sunt o mulțime de funcții acolo în acel meniu dar în necunostinta de cauză nu am încercat să le modific ! Poate sunt cei mai avizați care cunosc acest meniu secret și funcțiile lui ??!! Ce mai pot să spun este faptul că smartphone-urile Huawei nu recunosc acest cod, am încercat la telefonul meu mai vechi și la cel al soției ! Poate veniți cu unele explicații la funcțiile acelui meniu SysDump !
23 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nici vorbă să mă joc fără să știu despre ce este vorba sau ce fac funcțiile din acel meniu !
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Deci sa înțeleg că ai folosit un meniu de service despre care habar nu ai ce face și îl recomanzi și altora? Un lucru e clar, acel cod nu prelungește durata de viață a bateriei.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu îl recomand, eu am activat doar funcția pentru baterie "low battery dump" on, celelalte funcții nu știu ce fac, dar am spus că poate este cineva care are cunoștințe mai amănunțite despre acest meniu și funcțiile respective !? Meniul poți să-l vezi tastând *#9900#, nu se întâmplă absolut nimic, asta îți garantez la modul sigur, bineînțeles dacă vrei să vezi cum arată și denumirile funcțiilor in limba engleză ! Sunt termeni tehnici. Eu am scris despre acest cod doar pentru că poate este vreun dezvoltator de soft sau tester de soft care știe mai multe !
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cu acele meniuri de service, sau așa zis secrete nu e de umblat dacă nu știi exact ce fac și cum. De aia sunt ascunse și se numesc de service. Și da, acest cod este specific lui samsung de aceea nu merge pe alt telefon
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Capturile de ecran de la acel meniu.Screenshot_20230821_204955_Service mode.jpgScreenshot_20230821_204944_Service mode.jpgScreenshot_20230821_204933_Service mode.jpgScreenshot_20230821_204917_Service mode.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Tot capturi de ecran.Screenshot_20230821_204727_Service mode.jpgScreenshot_20230821_204719_Service mode.jpgScreenshot_20230821_204711_Service mode.jpgScreenshot_20230821_204702_Service mode.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Știu meniul acela. Eu te întrebam dacă știi ce face acel low battery dump și la ce îți folosește? Acel meniu e exact cel la care ma refeream în acel tutorial cu android bug report, unde am zis că cei care știu cu ce se mănâncă îl pot folosi, restul să își vadă de treaba
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu am postat doar ca noutate, pentru mine cel puțin, iar de văzut, nu am văzut tutorialul postat de tine ! Sper că nu am jignit pe nimeni !
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Crede-mă că nimic din opțiunile din meniurile de service(da, sunt mai multe meniuri nu doar acesta) nu face un telefon care merge bine să meargă și mai bine. Mai prost da. Și toate acele opțiuni sunt doar pentru service, pentru diagnosticare (loguri sau system dump) sau pentru calibrare după anumite intervenții la telefon. Și cum orice calibrare presupune niște pași de urmat pentru a o face corect, nerespectarea lor duce la o calibrare proastă, adică face telefonul să meargă și mai rău, sau deloc în unele cazuri.

P.S. Clar nu ai jignit pe nimeni, doar că unii o să intre acolo și o să activeze opțiuni care fac mai mult decât să genereze un system dump.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nici nu am încercat niciodată să activez sau să manipulez ceva despre care nu știu sau nu sunt sigur ce face !
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Apropo, ce crezi tu că face acea low battery dump și cu ce te-ar ajuta?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ei spuneau că această funcție ajută acumulatorul să păstreze mai multă energie, eu am activat-o pe "On", căci ea este pe "Off" ! Dacă face sau nu ceea ce spun ei rămâne de văzut !!!!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și nu ai avut curiozitatea să cauți în alta parte. Acea opțiune face un snapshot al sistemului în momentul în care ajunge la un anumit nivel bateria. Deci mai consumă un pic de baterie în plus. Acel snapshot poate fi folosit de către tehnicieni pentru diagnosticare. Nu văd în toate astea unde e creșterea duratei bateriei. De aceea nu este activ implicit. Iar printre restul opțiunilor sunt și altele care te pot trimite în service. Nu crede tot ce scrie prin ziare sau mai știu eu unde.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu mai urmati "tutoriale" du.pa tiktok sau YouTube. Exista riscul sa faceti vreo prostie si du.pa* va mai salveaza servisul.
Eu unul nu am umblat si nu voi umbla la ceva ce nu stiu ce face. Totusi si cei de la servis trebuie sa castige o paine....
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu e de pe TikTok și nici de pe YouTube, e de pe un site al unei publicații despre telefonie mobilă ! Acolo spunea doar despre funcția de activare pentru baterie, despre restul funcțiilor nu explica nimic și nici nu recomanda modificări ale acelor funcții !
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Delete dumpstate poți sa ii dai,altceva nu.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Lucian,
În zilele noastre, telefoanele (așa zis deștepte) sunt de fapt cele mai evoluate calculatoare de buzunar, care (dacă știi ce faci) pot fi programate..
Ca să evit confuziile, încă din1986 când am cumpărat un Sharp EL-506P, le numeam "socotitoare".
Contabilii le foloseau (doar) pentru cele patru operații aritmetice: adunare (cea mai mare și frecvent utilizată tastă), scădere, înmulțire, împărțire; economiștii și inginerii aveau nevoie de logaritmi, funcții trigonometrice, radicali (de ordinul doi sau trei) etc.
Pentru programatori erau utile funcțiile de conversie în alte baze de numerație (binar, octal, hexazecimal), precum și cei patru operatori aritmetici binari: +,-,*,/.
Acum orice telefon mobil include și o "socotitoare" (Calculator app.), indiferent de rasă (adică producător), religie (sistemul de operare) sau culoarea pielii (nivelul de cunoștințe al utilizatorului, care de cele mai multe ori este și fericitul posesor).
În concluzie: fii atent la toate detaliile oferite în publicația menționată. Ar trebui să specifice pentru ce rasă și religie sunt valabile.
Altă observație: dacă sunt secrete, cum au ajuns în presa tipărită!?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu am observat articolul în știrile pe care le primesc zilnic pe google sau chrome și erau din partea unei publicații de telefonie mobilă!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Lucian,
Google și Chrome sunt aceeași Mărie, cu altă pălărie.
🤣
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da ! Eu folosesc mai mult Chrome.