Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cea mai rapidă metodă pentru transferul de fișiere între telefoane Samsung

(Subiect creat la: 05-05-2023 01:09 PM)
1755 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cea mai rapidă metodă pentru a transfera fișiere între două telefoane Samsung este Quick Share.

Quick Share este un serviciu de partajare pentru fotografii, videoclipuri și fișiere și este disponibil pentru orice telefon Samsung Galaxy care are cel puțin versiunea Android 10. 

Quick Share permite partajarea de imagini, videoclipuri și fișiere instantaneu cu până la cinci persoane simultan, fără a fi nevoie de asocierea dispozitivelor.

EmilianN_0-1683281012415.png

Pasul 1.  Mai întâi, asigură-te că funcția de Partajare rapidă este activată pentru ambele telefoane. Pe celălalt dispozitiv, deschide panoul de notificări, glisează în jos, apoi atinge Quick share / Partajare rapidă pentru a-l activa. Va fi albastru când este activat.

Pasul 2.  Lansează aplicația Galerie și selectează o imagine. Atinge butonul Partajare/Share și selectează un dispozitiv pentru a transfera imaginea. Pe celălalt dispozitiv trebuie acceptată cererea de transfer.

EmilianN_1-1683281146091.png
Ați folosit și voi această funcție? Vi se pare practică? 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
6 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Bună, 

Am folosit această funcție și este foarte practică :).

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu am folosit-o în concediu, într-o zonă în care nu aveam semnal de date. I-am trimis prietenului meu mai multe fotografii aproape instantaneu.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

A pus cineva aici un comentariu, pe care ulterior l-a șters. Poți folosi Quick Share chiar dacă nu ai acces la Internet. Asta e posibil prin Wi-Fi Direct și Bluetooth.

NU UITA!

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
fix acum am folosit acest mod sa transfer prin link pe laptop 214 poze numai 2m mi a luat . Ce rapid.
Ma bucur ca avansam , numai e cum erau anii trecuți 😊
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Avantajul mare este ca poti transfera fisierele media exact asa cum sunt fara a reduce calitatea pozelor sau filmelor, lucru care se intampla la transferul prin whatsapp, instagram sau alta aplicatie de social-media. Poti trimite filmari HDR care se vor vedea perfect, poze la rezolutie mare si chiar documente de orice tip

P. S. As fi interesat sa vad un articol similar si despre Nearby Share care este ceva diferit

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
3Merlin
Legend
Opțiuni
Încă nu, dar o voi face. Mulțumesc!
0 Aprecieri