Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cartela sim veche

(Subiect creat la: 03-10-2022 06:49 PM)
1145 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Salut poate afecta cartela sim veche de ani de Zile performanta semnalului GSM și viteza internetului  dacă am un sim vechii în telefon și eu am trecut pe abonament  trebuia sa iau un sim nou ?
12 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Este recomandat sa schimbi cartea SIM dacă este veche de ani de zile. Degradarea ei poate afecta atât semnalul rețelei cât și viteza de internet. Mai contează și abonamentul încheiat referitor la viteza internetului și bineînțeles dacă este un abonament 5G necesită o cartelă nouă.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, dacă ai o cartela din 2016-2019 sunt șanse sa nu îți meargă 5G. Cunosc pe cineva care si-a schimbat cartela în 2020, pentru ca nu ii mergea 5G, iar apoi cu noua cartela a mers. La fel am pățit și eu. Fosta mea cartela era din anul 2016, iar prin 2021 am schimbat-o pentru ca nu îmi funcționa deloc 5G( dacă nu vrei sa iti pierzi numărul ii spui doamnei/domului de acolo ca vrei sa ramai tot cu numărul acela, iar ei iti vor da o cartela cu același număr pe care l-ai avut . În rest nu cred ca poate afecta cu ceva....
(Operatorul meu este Vodafone )- chestia cu schimbatul cartelei și sa ai tor numărul ala nu știu dacă funcționează și la alți operatori .
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Simul îl am de mult numai știu din ce an dar tot aici citeam o postare ca cineva a schimbat simul vechi și avut viteza mai buna la internet am abonament 5g
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Atunci poți încerca metoda cu schimbul de cartela fără număr
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
O sa încerc mâine sa merg în shop sa o schimb.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Simul 5 g este diferit de cel 4g. Banda de lucru este diferita
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu.Nu trebuia neapărat SIM nou.Eu aveam SIM-ul de muuulți ani şi chiar înainte de a-l înlocui cu unul nou am testat şi vitezele 5G.Într-un alt context(o altă locație) cu acelaşi SIM vechi vitezele pe 5G erau glumă.Mi-a fost jenă şi să fac captură de ecran.În fine,am presupus că poate cartela o fi de vină pentru că o făcusem eu manual NanoSIM când cumpărasem Note 10+(acum vreo 2 ani şi câteva luni)deşi probleme cu ea nu am avut vreodată.Doar că am decis să iau una nouă să am certitudinea că este totul ok.Captura de mai jos arată că vechea cartelă funcționa corect sub aspectul 5G.Foarte importantă este locația,deşi anumite zone au acoperire 5G performanțele nu sunt similare.Pot avea fluctuații evidente şi nu neapărat din vina cartelei SIM.

Screenshot_20221003-094754_Speedtest.jpg
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
În centrul Orașului am prins cel mai mult pe 5G, 412Mbps nu a trecut de 412mbps nu știu de cum alți au în test și 800mbps.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Echipamentele probabil fac diferența.Tu poți mâine înainte de a schimba cu una nouă care oricum este gratuită(păstrezi şi numărul,doar codul PIN va trebui refăcut pentru că la activare este cel standard 0000) să faci test cu cartela veche şi după ce o pui pe cea nouă faci test exact în aceleaşi condiții.La locație mă refer,în acelaşi punct unde ai făcut testul cu cea veche.Postezi aici ce ai câştigat ca performanțe cu cea nouă,deşi nu cred că vor fi diferențe.Dar exact ca în cazul meu ai certitudinea că este nouă.Poveştile alea cu demagnetizarea nu sunt reale că nu au în compoziția/structura lor materiale feroase.Este vorba că se pot degrada de-a lungul anilor fie fizic(zgârieturi) fie partea aceea electronică din ele care conține anumite informații.Aşa că este binevenită una nouă.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Testele l-am făcut cu s21 plus și cartela tot am plimbat-o dea lungul timpului prin diferite telefoane .
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Vezi tu mâine ce decizie iei.Dacă o schimbi chiar sunt curios ce rezultate ai.
0 Aprecieri
Goly89
Voyager
Opțiuni
Eu am simul de orange din anul 2013 și îmi merge 5g deci nu trebuie schimbare de sim neaparat
0 Aprecieri