Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Captură de ecran

(Subiect creat la: 18-12-2023 10:46 AM)
385 Vizualizări
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bună dimineața!
1) Mi-am făcut un obicei, pe care îl respect cu strictețe, din a opri routerul (furnizat de RCS&RDS) în fiecare duminică (seara, înainte de culcare).
2) Totodată, telefonul e programat să se (auto)restarteze luni dimineața, înainte ca gornistul (cei care au servit patria vor înțelege) să sune DEȘTEPTAREA.
3) Rutina săptămânală continuă cu Samsung Good Guardians, respectiv Galaxy App Booster.
Alte detalii tehnice:
- sistem de operare: (pre)istoricul Android 11
- interfață: OneUI 3.5
- model telefon: SM-A202F/DS
- Bitdefender Total Security
- Settings/General Management/Language&Keyboard: English(UK)
Problema?!
Când încerc să fac o captură de ecran (screenshot) în partea de jos a ecranului, apare următorul mesaj:
"Can't take the screenshot, due to security policy"
Vă mulțumesc pentru atenția acordată și (bineînțeles) pentru soluțiile oferite!
3 Soluţii
Soluţie
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Ai aplicații de serviciu pe el, este posibil sa ai vreo restricție, vezi articolul.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Tot cu un model preistoric îmi duc și eu traiul zilnic. Din cauza politicii de securitate, nu pot face sceenshot doar din Galaxy Themes, restul funcționează fără restricții.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Mulțumesc George! După ce citii articolul recomandat mă lămurii: trebuie să fac o resetare la valorile implicite (factory reset) la ieșirea din fabrică (undeva, în Vietnam, 2019).
Samsung forever
(fi-mi-ar engleza de râsul curcilor rămase văduve de ziua Recunoștinței)
🙃
Soluţie
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Ai aplicații de serviciu pe el, este posibil sa ai vreo restricție, vezi articolul.
Soluţie
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Tot cu un model preistoric îmi duc și eu traiul zilnic. Din cauza politicii de securitate, nu pot face sceenshot doar din Galaxy Themes, restul funcționează fără restricții.
3Merlin
Legend
Opțiuni
"Preistorică" i se părea unui puști răsfățat versiunea 13 (Android), pe care o avea instalată. Sunt destui (...) care tropăie nerăbdători (fac valuri, ca broaștele'n lighean, adică) în așteptarea ultimei versiuni de Android și OneUI.
Eu încă folosesc Windows n, unde n=week's days number.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Cel care mă "criticase" pe mine când i-am spus că o să-i trimită android 14 prin WhatsApp dacă nu i-a sosit încă. ..și da , i se părea preistorică versiunea 13 de android.