Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Când vine Samsung Pay în România?

(Subiect creat la: 21-11-2020 08:37 PM)
5734 Vizualizări
eduardbc
Navigator
Opțiuni

Credeți că o sa mearga vreodata samsung pay in romania? Mi-ar placea sa pot sa platesc cu revolut de pe telefon sau galaxy active 2

28 Răspunsuri
EDAlex
Apprentice
Opțiuni
putem rezolva plata cu telefonul prin Google Pay insa din păcate pentru smartwatch nici o soluție Samsung.
0 Aprecieri
eduardbc
Navigator
Opțiuni
pai nici google pay nu merge in Romania... si eu as vrea sa platesc cu galaxy active 2 dar...
0 Aprecieri
Alex76S
Journeyman
Opțiuni
doar pe watch 4 sau similare cu wearOS nu Tizen
0 Aprecieri
EDAlex
Apprentice
Opțiuni
Săptămâna aceasta a fost introdus Google pay. intra in aplicația Revolut și urmezi pașii
cosmincs
Pioneer
Opțiuni
Conform presei de specialitate, google pay s-a lansat oficial în România acum vreo 2 săptămâni, însă aplicația nu se găsește în magazinul google, dar se poate descarca apk-ul din surse sigure. Nu am încercat personal, dar conform celor de la revolut se poate adăuga cardul în google pay.
eduardbc
Navigator
Opțiuni
da, am vazut acum ca a zis EDAlex. nu vazusem ca trebuie sa dai la cardul virtual ca sa il bagi in gpay.
cosmincs
Pioneer
Opțiuni
Urmărește pe canalul de YouTube a lui Buhnici interviul de acum câteva zile cu Dan Oros, reprezentantul Google în România, poate te ajută.
0 Aprecieri
eduardbc
Navigator
Opțiuni
dar tot mai bine ar fi samsung pay, ca sa mearga si ceasul si telefonul. si sa ai toate cardurile intr.o singura aplicatie..
SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
Tot încerc să aflu asta de când au băgat apple pay. Din păcate nu există niciun răspuns concret 😞
0 Aprecieri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Deocamdată mai au ceva probleme și în alte țări privind introducerea Samsung Pay, iar România nu este o prioritate, ceea ce nu trebuie să te mire. Nu a fost o prioritate nici pentru Apple sau Google, de ce ar fi pentru Samsung?
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Cândva se va întâmpla, nu-ți pierde speranța!!!
Denisas123456
Student
Opțiuni
Eu cred că în 2021 iese pe Google play
0 Aprecieri
BBB30
Pathfinder
Opțiuni
Pt plata cu telefonul , avand un card Revolut poti sa folosești cu siguranta, Google pay!
Ceasurile Samsung nu pot fi folosite pt plata la comercianti la momentul actual.
0 Aprecieri
Alex76S
Journeyman
Opțiuni
Watch 4
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Merge Google Pay.. si fara mare bataie de cap.. Banca Transilvania are o aplicatie.. BTPay.. fix pentru plati prin NFC si transferuri.. si ***** ultimul update a aparut optiunea .. add card to GPay...
Merge perfect

Screenshot_20201121-203503_Google Pay.jpg

2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
eduardbc
Navigator
Opțiuni
am si eu bt... dar cum platesti cu ceasul? ca fara samsung pay nu merge
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E extrem de la indemana sa poti plati cu ceasul. Din fericire eu folosesc Garmin, si platesc aproape exclusiv prin Garmin Pay cu ceasul.

Alex76S
Journeyman
Opțiuni
😊20211203_130610_5344_1638529573.jpg
Alex76S
Journeyman
Opțiuni
se poate plăti și cu ceasu....20211203_131021_5345_1638529823.jpg
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Acum da. Pe noile ceasuri care vin cu wear os.
Postarea este de anul trecut când nu apăruseră inca ceasurile cu wear OS.
0 Aprecieri