Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Când va fi disponibilă Samsung Health Monitor pentru A50?

(Subiect creat la: 18-03-2021 11:22 AM)
616 Vizualizări
vv234
Journeyman
Opțiuni

Buna ziua stie cineva cand va fi disponibila aplicatia samsung health monitor in ro? Am instalat-o pe galaxy a50 dar spune ca serviciul nu este disponibil in locatia mea.

0 Aprecieri
17 Răspunsuri
Ovidiu211
Explorer
Opțiuni
Salutare! Eu am aplicația instalata și funcțională de pe 22 februarie. Încearcă sa o reinstalezi din galaxy store
0 Aprecieri
vv234
Journeyman
Opțiuni
Bine o sa incerc ms!
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Aplicatia nu o vei gasi daca dai cautare pe Samsung Store. Aceasta poate fi accesata din ceas sau de pe link . Ai aici link-ul care iti deschide pagina aplicatiei din Samsung Store https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.shealthmonitor Sunt mai multi utilizatori care au aceeasi eroare...chiar ieri a fost un thread cu aceasta problema, cel care are aceeasi eroare a spus ca va reveni cu update.
vv234
Journeyman
Opțiuni
Salut! Am instalat-o si dezinstalat-o si tot asa dar nimic.... o sa astept un update pana se remediaza problema.
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
E posibil ca o resetare din fabrica cu sim-ul de Romania introdus in telefon, sa rezolve problema. Poti astepta si un update la telefon si daca nu se rezolva, incearca resetarea.
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Nu a revenit cu update, inca 😊 Din ce am citit am observat ca multe persoane se plang de problema asta.
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Ca fapt divers, la ce operator de telefonie mobila esti? Persoana care avea aceeasi problema era la Orange. Nu cred ca are legatura, insa verificam...😊
0 Aprecieri
vv234
Journeyman
Opțiuni
Buna! Sunt pe vodafone
0 Aprecieri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Mda, eram sigur ca nu are relevanta, dar ma gandeam ca poate,poate, avem un punct de plecare.
0 Aprecieri
vv234
Journeyman
Opțiuni
Stiu, dar din pacate am incercat totul, o sa astept un update poate rezolva ceva
0 Aprecieri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Desi am mai discutat anterior problema asta, cu care din fericire nu m-am confruntat nici la Active 2 si nici la GW3, totusi poate ca merita abordata iar pentru ca este frustranta.
Asa cum am mai scris, incearca sa dezinstalezi Health Monitor, d u p a aceea sterge cache si data la Galaxy Store, restarteaza telefonul si incearca iar. 🤞
0 Aprecieri
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
Poți încerca un APK sau să folosești un VPN pus pe o țară care suporta + fake location pe aceeași țară atunci când instalezi aplicația, iar după ce termini setupul să dezactivezi VPN și fake location.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @vv234 !

Tot nu ai reușit?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
vv234
Journeyman
Opțiuni
buna! nu am reusit deloc.... o sa astept un updace sau ceva pt ca nu a mers nimic 😭
0 Aprecieri
BogdanTr
First Poster
Opțiuni

Tocmai mi am achiziționat si eu un active 2 si nu mi merge health monitor😑
0 Aprecieri
sanol
First Poster
Opțiuni
Am achiziționat un Galaxy SmartWatch 4 și aplicația Samsung Healt Monitor nu merge instalata pt țările care nu au aprobare.
0 Aprecieri