Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicatia ING Home Bank merge prost !

(Subiect creat la: 10-02-2021 01:04 PM)
101 Vizualizări
TauCeti
Explorer
Opțiuni
Pe fostul Note 9, după ultimele doua, trei update-uri, aplicatia de la ING imi mergea cam prost si abia dacă reuseam sa mai platesc cu ea wireless prin NFC. 
Acum am trecut la S21 Ultra si nu este nici o schimbare ! Este incompatibilă cu Samsung, sau ce ss întâmplă! 
Mai are cineva probleme cu ea ? Sau o fi diar la mine specific ?
25 Răspunsuri
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
sunt la zi cu update-ul la ing și la telefon android 11. am folosit și google pay doar că acolo nu-ți arata balanța și primești 2 notificări una de la ing și una de la Google pay . sigur nu te grăbești până să apară mesajul pe POS ? că am mai pățit așa și era din cauza că m-am grăbit să pun telefonul și nu se inițializase plata pe POS
0 Aprecieri
TauCeti
Explorer
Opțiuni
Nu, nu, îți spun sigur, nu ma grăbesc: )
Ba chair, ca sa fiu sigur ca totul merge bine, o întreb pe doamna de ka casă, daca a armat aparatul si pot sa pun telefonul sa plătesc...
Ma uit chiar si ***** semnul NFC al aparatului unde si in ce zonă este ca sa fie treaba cit mai eficienta, avund in vedere ca diverse aparate POS, au in diferite locuri comunicarea NFC.
Dar, cu toate astea, chiar si la comercianți care lucreaza cu ING, plata se face invariabil după doua trei beep-uri de nereușită...ceea ce, cum ziceam e enervant si usor penibil caci mi se zice mereu, vedeți ca nu v-a luat plata, iar eu m-am saturat sa le tot zic, aveti dvs. rabdare ca o va lua dar ***** citeva incercari caci cunosc problema...
Repet, in urma cu citeva update-uri ale aplicației, mergea perfect dun prima la orice comerciant. Benzinarie, magazin, etc.
0 Aprecieri
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
eu unu nu am, și o folosesc zilnic. deci nu-mi dau seama unde e buba
0 Aprecieri
bep1s
Apprentice
Opțiuni
Eu am S20+ Snapdragon și îmi merge fără nicio problemă aplicația ING. Pot să fac transferuri bancare, să verific toate tranzacțiile etc. Și când foloseam ING Pay (adică până când a apărut Google Pay în România) mergea și el fara absolut nicio problemă.
0 Aprecieri
Members_ouKhAib
First Poster
Opțiuni

Salut,

Eu am folosit  cu succes aplicația de la ing pe s10, doua telefoane. În iulie am schimbat cu doua s21 simplu și nu merge pe nici unul, nici ing home bani, nici prin gpay!!!

0 Aprecieri