Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicatia ING Home Bank merge prost !

(Subiect creat la: 10-02-2021 10:00 AM)
4193 Vizualizări
TauCeti
Explorer
Opțiuni
Pe fostul Note 9, după ultimele doua, trei update-uri, aplicatia de la ING imi mergea cam prost si abia dacă reuseam sa mai platesc cu ea wireless prin NFC. 
Acum am trecut la S21 Ultra si nu este nici o schimbare ! Este incompatibilă cu Samsung, sau ce ss întâmplă! 
Mai are cineva probleme cu ea ? Sau o fi diar la mine specific ?
25 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai optiunea sa folosesti Google Pay. Poti incerca sa dai un clear cache aplicatiei (tii apasat pe ea, info, storage, clear cache din partea de jos).

Popescu
Explorer
Opțiuni
A-ti disperat frate..la orice problemă apare la telefon ..Solutia este ( clear cache ) ..nu cont ca e vorba de camera..de orice setare..solutia la tine este : CLEAR CACHE!! Daca ma uit la orice intrebare pusă de cineva..acelasi răspuns văd : CLEAR CACHE!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta e primul pas atunci când faci troubleshooting la o aplicație. in 80% din cazuri ajuta. Asta e primul lucru care trebuie incercat și dacă nu funcționează mergi mai departe.
Nu înțeleg de ce e asta o problema. Cu ce te deranjează pe tine că recomand eu asta?
Popescu
Explorer
Opțiuni
Poi recomanzi degeaba , nu stiu in cate cazuri a folosit treaba asta :)) sau care ti-au raspuns cu un multumesc..si ca au rezolvat problema cu ajutorul tau😁 Nu am nici o problemă..doar că am vazut de prea multe ori raspunsul tau..la absolut orice problemă , si nu ti-a rasp nimeni ca e multumit de ceea ce ai zis!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu zic sa te uiți mai cu atenție. In foarte multe cazuri a ajutat.
Ți-am explicat, asta e primul pas. Daca asta nu ajuta, treci mai departe.
Eu zic sa nu îți bați tu capul prea tare legat de asta :winking-face:
Popescu
Explorer
Opțiuni
Daca ma uit la 10 raspunsuri..rata de reusita e 15% 😅
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Si 1 % daca ar fi, tot as spune ca merita.

Din nou, nu iti bate capul. Daca consideri ca ai raspunsuri sau metode mai bune, esti bine venit sa incerci sa ajuti lumea. Comentariile de pe margine nu ajuta nimanui.

Mariusbz
Voyager
Opțiuni
stai liniștit Man, mulțumim frumos pentru ajutor, eu mai știu câte ceva dar mă mai ajut și de sfaturi, dar mai sunt și oameni care nu știu nimic despre anumite probleme uneori comune! in numele tuturor care ne ajuți și ne sfătuiești îți mulțumim din suflet! restul.......un contează restul!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Multumesc mult!

Nu poti impaca pe toata lumea oricum. Unii inteleg gresit care este scopul acestei platforme.
Tot ce incerc sa fac este sa ajut si o fac cu placere!

Popescu
Explorer
Opțiuni
Poi nici nu e nevoie sa detaliez..oricum văd ca te dai cocos pe aici 😅😅
Popescu
Explorer
Opțiuni
In fine :)) macar să numai amăgesti oamenii aici! 😅
0 Aprecieri
TauCeti
Explorer
Opțiuni
Nu numai clear cache ci si uninstall si reinstall de vreo citeva ori i-am dat si la fel de prost se comporta.
cit despre Google Pay n-am incercat...
In aplicatie la ING am ambele variante, dar nu sint lamurit deloc daca pot funcționa împreună, separat, trebuie sa elimin ING pay dacă vreau Google Pay, trebuie sa instalez si allicatia Google Pay ?
Nu-ți zice nimeni nimic clar si se joaca cu cardurile si banii tai.
E o nebuloasa...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Poti folosi ambele aplicatii. Google Pay nu are aplicatia disponibila ci functioneaza ca si serviciu.

In setarile telefonului , poti comuta pe Google Pay si ar trebui sa ai disponibile cardurile din ING (cred ca ai optiune in ING sa setezi).

Nu trebuie sa elimini ING.

Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Pentru că ING Holland este o mizerie!! in general și ca aplicație și că banca !!!!
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Destul de logic ca problema este la aplicație
0 Aprecieri
TauCeti
Explorer
Opțiuni
Si eu banuiesc aplicația cel mai mult. Căci prima oara cind am instalat-o, acum un an si ceva, era super ! Mergea perfect ! Dar au urmat update-uri ale ei si cam stim cu toții ce inseamna update...
De cele mai multe ori înseamnă stricat.
Eu am spus si dezvoltatorului problema scriind si la ING si postind si in GPlay. ma rog, mi s-a spus ca vor remedia problemele, dar...nimic.
Am pus aici pe SM intrebarea si am ridicat problema pentru ca eram curios cîți si daca au același probleme ca mine...
Dar ***** acum nu s-a pronunțat nimeni legat de asta.
Am primit citeva sfaturi, pentru care multumesc, oamenii vor sa ajute si e de apreciat. Din pacate, s-a creat si o mică polemica...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E greu sa eviti polemici... e in natura noastra sa cautam motive de discutii 🙂

Poate se va rezolva problema cu urmatorul update al aplicatiei. Daca nu, eu zic sa incerci Google Pay. Functioneaza foarte OK.

TauCeti
Explorer
Opțiuni
Am sa incerc clar si cu GPay, caci n-am nimic de pierdut, decit poate putina rusine la casa la magazin, dacă nici asta nu merge... :smiling-face:
In G Play am vazut ca nici GPay sta mai prost la note decit ING Home Bank, chiar dacă aplicatia nu este direct disponibilă pentru Romania...
Știu ca este băgata in Android ca aplicație de sistem ca si Android Auto...
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
Pe s20 ultra nu am probleme cu plățile prin nfc și nici în general cu aplicația ing care o folosesc de vreo 3 ani cam așa și fac plati zilnic cu telefonul la magazine , deci ori e o problema strict s21 ultra ,ori nu e toată lumea afectata.
0 Aprecieri
TauCeti
Explorer
Opțiuni
Mda, ciudat pentru mine in cazul asta...
Ce versiune de Android ai ?
Si mai ales, ai facut update la aplicatie de cite ori au fost in GPlay?
ING Home Bank de facut plati imi merge si mie, dar foarte prost. Adica la facut plăti tin telefonul peste POS, imi da eroare, mai imi da o eroare si abia la al doilea beep, plata se face...
Ceea ce e enervant...
0 Aprecieri