Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 16 Beta

(Subiect creat la: 26-01-2025 12:24 PM)
659 Vizualizări
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Doar eu sunt de părere ca-i rușinos ca un gigant ca Samsung sa nu livreze nici măcar un plan de update pentru Android15 când deja s-a lansat A16Beta? Iarăși, de ce nu livrează noul oneUI pentru toate device urile in același timp ca Apple? Eu am plătit prețul de flagship la precomanda in 2022 si o voi primi probabil undeva prin martie oneui7 în timp ce am un amic care are un iPhoneXS Max, precomandat din 2018. Încă primește update in acelasi timp cu 16promax. Apple respectă si clienții de la care au încasat în anii precedenți. Lame
Voi ce părere aveți?
38 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Pentru că Apple are un singur software pentru toate device-urile și o singura interfață, pe când la Android, Samsung are interfețe un pic diferite pentru fiecare model/gamă, OneUI.
Iar legat de Android, Google este cel care dezvolta noul Android. În momentul în care este stabil, Samsung il preia și dezvolta OneUI, interfața lor.
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Nu mai găsiți explicații puerile Android 15 stabil rulează pe terminalele Pixel .Asta este lipsa de respect fata de utilizatori.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dacă nu înțelegi cum funcționează un software, măcar ține-o pentru tine.
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Cei drep unii dintre utilizatori sunt cam timpi și nu înțeleg anumite lucruri.Dar dacă suntem asa înapoiați de ce nu ne luminați cum pe Pixel rulează 15 stabil și băieți ăștia de 5 luni tot o invirt si o sucesc și se pare ca nu prea iese .Și apropo și Pixel are AI nu numai Samsung.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Tocmai ți-am explicat mai sus. Pixel este un produs Google, normal că vor fi primii cu update-ul. Iar interfața One UI de la Samsung nu se învârte doar în jurul AI. Și este normal să o dezvolte pe un Android care este deja stabil
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Dna analist financiar cred ca nu înțelegeți esențialul baza de lucru este Android pt toată lumea indiferent de nume personalizarea este altceva dar nu poți sa o lungește la infinit poți sa o lungește dacă îți da cu virgulă cum se întâmplă în cazul de fata fiecare software are limitele lui nu îl poți împinge peste aceste limite ca o sa crape.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cred că nu e cazul să ne tragem de șireturi. Așa că încearcă să rămâi la un limbaj adecvat pe forum. Poți să comentezi separat ce te doare, nu la comentariul meu.
Iar dacă ai nelămuriri legat de update, ești liber să contactezi Samsung. Că poate nu știi că nu sunt angajat Samsung
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Va răspund cu aceiași moneda .
0 Aprecieri
balanel
Pathfinder
Opțiuni
Nu te aprinde asa tare ca faci tensiune.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cam târziu la topic. Stau bine cu tensiunea, mersi 😂
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
nu are rost...sa-ti bati capul...ca oricum tot ca el/ei...ramane orice ai zice...
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Stimate domn nu este vorba sa rămână sau nu cum vreau eu este vorba de o logica de bun simt Android este același si pt Samsung, Xiaomi,Oppo,Motorola, One Plus customizarea este alta discuție orice soft are o limita si el în customizare.
0 Aprecieri
SebaMM
Student
Opțiuni
Are dreptate, vorbești de Pixel, dezvoltat de Google. E ca și cum ai compara mere, cu pere. Pe flagship-ul nou apare pentru ca e testat direct pe noua versiune. Pe când cele de anul trecut fac mai târziu, pentru a fi stabil și a nu crapă ceva. Dar pune beta. Apple are o singura platformă care este ani lumină față de restul.
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Vorbeam de software Android este la fel la toată lumea **bleep** sa înceapă customizarea in funcție de producător.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Tu știi măcar ce înseamnă personalizarea (customizarea) făcută de Samsung. Dacă crezi că e doar o interfață (câteva icoane și butoane) te înșeli. E de la Knox până la ultimul pixel care îți apare în interfață. Are API-ul Android și funcționalitatea de bază, dar în rest cam totul este modificat masiv.
Androidul de pe Pixel are cam aceeași legătură cu cel de pe Samsung cum au și Logan și Renault care folosesc aceeași platformă, dar în rest sunt diferite complet.
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Stimate dl.vorbeam strica de produsul finit Android care este primit de la Google de fiecare producător in parte și îl customizarea dupa bunului plac .Și cred ca **bleep** la acea data fiecare producător are o sa zicem schema cum va arata produsul finit ca la rândul lor consumatorii sa nu aștepte nu știu cit **bleep** îl primesc.
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Vorbeam strict de produsul Android nu de Pixel .Softul intrinsec pe care incep modificările.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și eu vorbeam de același lucru: Android. Pe Samsung nu este același soft ca și pe alte telefoane cu Android, deci degeaba a fost disponibil pentru alte telefoane.
La IT și la politică toată lumea se pricepe 😅.

NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Sincer da îți înțeleg frustrarea , dar totuși zic că e mai bine un soft bun lansat cu ceva întârziere,decât lansat devreme și plin de buguri.
Eu mai bine aștept 1-2 luni și să primesc un produs BUN decât să îmi vina repede și cu milioane de buguri să înjur că Samsung nu e in stare să facă un soft. Totuși softul android nu e făcut de Samsung ci de Google.
Interfața OneUi este marca Samsung.

Edit . Ce e aia Lame ? Gillette, Bic ?
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Orice nu-ti provoacă ție iritație pe piele, simte-te liber
0 Aprecieri