Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am microfonie în apeluri

(Subiect creat la: 16-05-2021 08:53 PM)
914 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

In apeluri mi se face microfonie. Nu stiu ce sa - i fac ca persoanei cea cu care vorbesc i se face microfonie. Dar chiar si in vechea vetsiune de Android la fel era...ma poate ajuta cineva ? Multumesc !

0 Aprecieri
4 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am avut ocazional genul asta de probleme si se datoreaza...operatorului. Esti cumva pe Vodafone? Bănuiesc ca nu la toate apelurile patesti asta ci doar cu anumite persoane sau in anumite zone (mie cel putin asa mi se intampla)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu. Sunt pe Orange.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pe Orange pot spune ca am avut de 2 sau 3 ori situatia pana sa portez pe Vodafone. Pe Vodafone mi s-a intamplat mai des insa

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @Anonymous User !

Din postarea ta nu se înțelege dacă microfonia apare la absolut toate apelurile pe care le ai sau doar la unele. De asemenea, nu ai spus dacă apare atunci când apelezi tu pe cineva sau când ești apelat. Și încă o întrebare: ai contactat operatorul de telefonie mobilă pentru a cere o explicație cu privire la acest fenomen?

Dacă tu crezi că este o problemă de telefon, atunci menționează și modelul de telefon pe care-l folosești, poate cineva are vreo idee cu privire la acest fenomen.

Uite, am găsit un articol despre microfonie, citește-l, poate descoperi acolo ceva care te-ar putea ajuta - https://getvoip.com/blog/2020/06/15/phone-echoing/

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!