Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am descoperit și eu cum poți face fotografii arătând palma spre obiectiv

(Subiect creat la: 20-09-2021 04:20 PM)
1908 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Niciodată nu e prea târziu să înveți ceva. Azi am descoperit o funcționalitate care există pe telefoanele Samsung încă din 2020: cum să faci o fotografie arătând palma către obiectivul foto al telefonului.

E vorba de selfie-uri, iar soluția este foarte simplă. Mergeți la setări și bifați următoarele:

1

2

După ce opțiunea este activată nu trebuie decât să arătați palma către camera foto iar telefonul va face o fotografie în mod automat după câteva secunde.

3

Ați folosit până acum această opțiune? O găsiți folositoare?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
2 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Este folositoare atunci cand nu ai un telefon cu S-pen. Pe Note de fiecare data cand am vrut sa fac selfie de grup, am folosit pen-ul pentru declansare.

De exemplu, pe Flip este foarte utila atunci cand asezi telefonul pe masa si vrei sa fotografiezi un grup de persoane (asta e fain la flip, nu ai nevoie de tripod sau nu esti nevoit sa il rezemi de ceva).

DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Da, e foarte utila. Totusi, am observat ca d u p a o actualizare, nu mai tin minte daca a fost trecerea la Android 11sau din cele lunare de securitate, au modificat durata timpului de efectuare a pozei d u p a ce senzorul iti sesizeaza palma. Mai precis a scazut timpul, insa nu e o chestie care afecteaza sau care sa reprezinte un aspect negativ, mai ales ca ai optiunea de a creste timpul din butonul de temporizare (2, 5 sau 10 secunde) Doar ca nu mai afiseaza pe ecran cercul, ci incepe numerotarea inversa. ✌