Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

A71 - bateria se descarcă foarte repede după actualizare la Android 11

(Subiect creat la: 19-04-2021 12:23 PM)
642 Vizualizări
onlyme1
Voyager
Opțiuni

Buna! Am A71 si de la ultima actualizare bateria se descarca foarte repede. Inainte de update nu se descarca asa repede. Oare e de la update sau bateria e de vina? Mai are si altcineva aceasta problema? Multumesc.😊

1 Soluţie
Soluţie
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Bună @MireLore . Problema pe care o întâmpini este normala. După update, telefonul are nevoie de un timp de acomodare cu noua versiune de android,mai exact o săptămână sau doua. Încearcă sa intri în Galaxy Labs ( O poți descarca din Galaxy Store ) și deschizi Galaxy App Booster. După, deschizi Batttery Guardian și activezi funcțiile pentru baterie și dai restart.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

13 Răspunsuri
lucas2000
Pioneer
Opțiuni
Incearca sa ii dai un restart. Poti activa modul eco pentru a economisi baterie sau sa dezactivezi aplicatiile. Sper ca te.am ajutat
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Am sa incerc cu un restart. Sper sa isi revina. E cam aiurea sa tot stau cu el in priza.
0 Aprecieri
lucas2000
Pioneer
Opțiuni
0 Aprecieri
Anrion
Voyager
Opțiuni
Incearca Galaxy Labs
0 Aprecieri
Anrion
Voyager
Opțiuni
Sau un whipe chache
0 Aprecieri
Anrion
Voyager
Opțiuni
Sau meria o incercar:Oprești telefonul, aștepți vreo 10 secunde, îl conectezi cu cablul USB-C la un laptop sau pc (poți chiar și cu un TV Samsung), apeși simultan pe volum + și butonul power, vei ajunge în recovery mode, din tasta volum - ajungi la wipe cache partition, îi vei da cu butonul power, apoi mai jos vei găsi - repair apps și vei face aceeași procedură!
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Aceași peoblemă
onlyme1
Voyager
Opțiuni
🙄
0 Aprecieri
Anrion
Voyager
Opțiuni
In cazul asta service,daca e in garantie
0 Aprecieri
Soluţie
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Bună @MireLore . Problema pe care o întâmpini este normala. După update, telefonul are nevoie de un timp de acomodare cu noua versiune de android,mai exact o săptămână sau doua. Încearcă sa intri în Galaxy Labs ( O poți descarca din Galaxy Store ) și deschizi Galaxy App Booster. După, deschizi Batttery Guardian și activezi funcțiile pentru baterie și dai restart.
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Mersi frumos! Am tot vazut ca se recomanda Galaxy Labs. Am sa incerc sa fac asa. 😊
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Dacă te-am ajutat poți marca răspunsul ca soluție din 3 puncte. Zi faina.
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Cu drag. Zi frumoasa si tie! 😊
0 Aprecieri