Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A mai intalnit cineva acest abonament fun 11 de la Orange?

(Subiect creat la: 01-07-2023 09:26 AM)
3784 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni

image

image

Salut. Știe cineva ce e cu abonamentul fun 11 în prima poza scrie nelimitat iar în a doua poza scrie doar 40gb nelimitat are cineva activat abonamentul acesta ? E nelimitat sau e teapa ?

45 Răspunsuri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Nu am abonament la Orange, dar din ce vad eu deduc că nelimitat este doar traficul de voce și SMS national.
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Reclama ca să deruteze consumatorii. Părerea mea.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu derutează. Trebuie doar să citești tot ce scrie acolo.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Oferta cu internet 5G nelimitat este bonus pe perioada contractuala (2 ani) dacă faci abonamentul online. Acum vreo luna a fost 5 euro parcă. Celalalt probabil e dacă îl faci la reprezentanta sau prin serviciul clienți. Oferta cu negru e valabilă doar fără telefon.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am făcut în luna mai cerere de activare primul abonament și când am primit contractul scria doar 40gb net național nici cum net ,.nelimitat ei au activat abonamentul din poza 2 și.multi au pățit asa vreau sa vad dacă l-a activat cineva și lor cum le arata in mu orange
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă l-ai făcut online atunci vezi ca scrie undeva jos în contract că ai bonus nelimitat pe cei 2 ani. După acea e 40GB
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Digi e forță, restul sunt doar minciuni și umflat de preturi!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
O fi la prețuri, dar pe partea de telefonie eu nici pe gratis nu le-am folosit rețeaua. Pe partea de internet sunt foarte ok, dar și când ai nevoie de suport te termină tipele de acolo până reușești să ajungi la un tehnician.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu-i chiar asa! Decât sa fiu pe Orange sau Vodafone și sa fiu țepuit la bani mai bine pe digi de 10 ani de când sunt. Nu e chiar asa de speriat digi cum crede lumea!
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Corect așa e Digi este numărul unu în toată România au ei 4G 5g și dar nu mint că au 5g plus pentru că încă nu s a implementat de ajuns în toată România asta 5g ul pe care îl tot trâmbițează Orange și cu telekomul și vorbesc de 5g plus de unde îl scoate pe plusul ăsta Orange Telekom cel puțin Digi și cu Vodafone spun oamenii nu s a implementat peste tot dar cel puțin la mine la Călărași eu spun că merge și internetul în casă și date mobile și televiziune normal pentru că am mech
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este cel mai prost operator de telefonie mobila din RO. Apelurile merg bine doar in retea, daca esti apelat sau apelezi in afara DIGI se intrerup si se aude prost. Au venit cu oferte la pret mic, cartele si abonamente cu posibilitatea de a cumpara terminale, in ideea sa ia clienti cat mai multi dar nu prea le tine infrastructura. Acoperirea e si ea cea mai proasta dintre retele la nivel national iar 5G (cu sau fara +) e slab la viteza. Reteaua cu cea mai rapida retea 5G la acest moment este Orange unde se obtin viteze si de 900+ Mbps (vazusem undeva 1Gbps chiar)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni

Nu vreau să intru în polemică cu tine dar eu la Digi am 1 gb pe secundă și ți am spus nu stau în oraș sau în afara orașului chestia asta cu Digi cea mai proastă firmă Am observat că numai Orange ul o scoate în fine crezi ce vrei faci ce vrei dar te sfătuiesc să verifici cu mâna ta nu să faci din auzite să ai o zi bună la revedere

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu e nicio suparare, pana la urma fiecare isi spune parerea si experienta personala, nu ne certam. Eu am avut experiente proaste cu ei in toti anii de cand stiu si nu doar la mine ci si la colegii mei. Eu ma ocup printre altele in firma de tot ce tine de relatia cu operatorul de telefonie, abonamente, terminale, etc si am fost si pe Vodafone si pe Orange. Pe Digi am unii colegi cu telefoanele personale si inclusiv ei se plang si spun ca e prost. Prost dar ieftin si atata timp cat au si nr de serviciu nu ii afecteaza si isi tin nr personal unde e mai ieftin.

Uite viteza 5G la Orange si uite acum cum au raportate probleme Digi. Este relativ dar totusi.... Daca oricui insa ii convine si nu e afectat, f bine, ramai acolo unde e mai avantajosScreenshot_20230701_104428_Speedtest_1000032026_1688197468.pngScreenshot_20230701_104334_Speedtest_1000032025_1688197414.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Iar Gigabit pe secunda ai la internetul fix pe fibra nu la mobil, aici nu este vorba de serviciile lor de Internet fix care sunt f bune (si eu tot de la ei am). Eu am facut referire fix la performanta sau capabilitatile lor ca si operator de telefonie mobila nu de tv sau internet prin fibra

Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Și eu te am înțeles destul de bine dar eu vorbesc de de mega de internet pe celular pe pe mobil nu pe fix pentru că și televizorul îl am conectat prin wi fi nu prin cablu și merge destul de bine totul merge destul de bine ți am spus sunt la 4 km de oraș la țară unde sunt pomi și stâlpi de înaltă și cabluri și tot felul de chestii dar ce nu ți am spus este că în zona mea este un din ăsta un un castel de apă și am văzut acolo antene montate multe pe castelul ăla o înălțime destul de mare nu știu acum că sunt 4G că sunt 5g nu știu dar am văzut că și Vodafone ul are acolo și Digi la bine în localitate sunt două locații unde are montate antenele astea poate din asta îmi merge bine și am semnal peste tot bun acum depinde și de zona unde ești să ai o zi bună la revedere
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce legatura are WiFi-ul cu reteaua mobila? Poate ai mega de net dar sunt 100% sigur ca nu ai viteze de 1 Gbps pe datele mobile. Uite fa un test de viteza 5G pe Speedtest.net sau cu aplicatia de la Ookla si posteaza aici rezultatul.

Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Ai dreptate pe celular pe Mega am 480 m/s nu am 1 gb doar pe wi fi am 1 gb
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Băi omule tu gândești cu capul sau cu picioarele eu mi am spus punctul meu de vedere și nu sunt niciun agent al lui Digi cum spui tu dar fiecare e liber să vorbească ce vrea mă iar tu bați câmpii oprește te odată că te să ți fac raport de ce mă insuți nu ți convine nu citi bă ai înțeles termină odată cu chestiile astea ce faci tu mie reproșurile De când suntem prieteni amândoi și de când suntem băi omule amândoi am făcut armata împreună am ciocnit valizele amândoi te rog să fii cuminte și la locul tău nu ești de o seamă cu mine nu ești bă cu mine
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
nu sunt foarte multe zone cu 5g cu digi, cel mai mult indica pe nPerf ca este aproximativa toata harta plina cu 4G normal.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu ți-am zis experiența mea cu ei din 2005 până azi. Asta m-a făcut să mențin Orange-ul pe toată aceasta perioada.