Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

7,4 milioane de români folosesc TikTok!

(Subiect creat la: 24-10-2023 05:24 PM)
419 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu e o cifră inventată, ci una comunicată chiar de către TikTok, aici.

Să fim bine înțeleși, 7,4 milioane de români folosesc TikTok în fiecare lună!

Din comunicatul lor aflăm că sportul este una dintre cele mai populare forme de divertisment pe TikTok, iar hashtag-ul #fotbalromania însumează 499.6M de vizualizări. Conținutul din sala de sport este, de asemenea, popular, creatorii oferind inspirație pentru antrenamente și stil de viață sub hashtag-ul #fitnessromania, care a adunat 293.6 milioane de vizualizări.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
26 Răspunsuri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
După vin unii din comunitate sa me spună sa lăsăm tiktoku ca din cauza aceasta facem Burn la ecranul telefonului 😅.
Nu avem cum,toată lumea folosește tiktok
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Iti zic sa lasi TikTok ca este o porcarie de aplicatie care mananca baterie pe paine si genereaza burn-in de prea multa utilizare... Faptul ca 7 mil de romani se uita la el e trist, nu o lauda. La fel cum probabil mai multi de atatia asculta manele.... De vis ce sa spun.

Evident ca pt cei care au facut aplicatia este o mandrie faptul ca o folosesc atatia. La fel ca si la Facebook (scuze Meta). Scuze dar am numai exemple negative legate de aplicatia asta, am caz real de copil de 13 ani (fata) care refuza sa mai mearga la scoala pt ca...prea mult TikTok...si a vazut acolo toti inconstientii care spuneau ca ei (si mai ales ele) fac bani gramada desi au 4 clase. Mai trebuie sa detaliez si cum? Succes cu TikTok, tot acolo ai citit si prostiile alea tehnice cu codul care da acces la meniul de service si ti-a facut tel mai rapid si cu baterie de tine dublu. A reusit unu pe TikTok sa faca ce n-a reusit Google si Apple si Samsung la un loc.

Ce e mai grav nici macar nu e asta, ci faptul ca majoritatea sunt chestii comerciale gandite si facute special ca sa va atraga atentia si sa va faca sa va uitati si nici macar nu va dati seama....obiectiv realizat 👍

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@RapierXDA , în orice situație buna măsură și echilibrul vor fi de ajutor. Nici icre negre nu poți mânca cu polonicul, că la un moment dat o să-ți vină greață.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, sunt total de acord....din pacate exemplele de care m-am lovit sau cand vine cineva cu burn-in dovedeste clar ca nu au prea buna masura

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună,
Pe tiktok e adevărat ca se promovează multe prostime dar asta se cauta în România cel puțin, prostimea aduce Views și donații e vina publicului ca donează și ca se uita ,ei doar postează asa ceva ca prind. Asta e generația în ziua de astăzi ,nu prea avem ce sa facem..
Dar pe tiktok poți urmări și alte lucruri ,tiktoku îți recomanda genuri de videoclipuri pe care le apreciezi tu,de exemplu dacă apreciezi multe videoclipuri despre Pc-uri,telefoanele ,etc apoi Fy in mare parte videoclipuri de acea gen îți va recomanda sa vezi, dacă apreciezi pisici,pisici vezi si tot asa.
În mare parte tu îți alegi ce conținut vrei sa vezi datorita aprecierilor pe care le dai, mama se mai uita pe tiktok pentru ca vede multe rețete de mâncare.
La secțiunea de live-uri,tot asa vezi ce live-uri îți dorești, deși recunosc ca marea majoritatea live-urilor sunt doar cerșetori de donații și se protecție pentru a primi bani prin trenduri de prost gust precum ,,NPC,, și alte trenduri de acest gen.
Tiktokul poate fi util dar trebuie sa îți alegi la ce te uiți.
Fata dumneavoastră probabil ii apreciază pe Trapperii care vor sa se dea mari și tari,și pe toți copii de bani gata care se cred ,,smecheri,, pe internet, de ii arata astfel de videoclipuri.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Atata timp cat reusesti sa filtrezi si sa alegi chestii OK este bine, problema se pune cand nu stii destul ca sa iti dai seama cand ceva e o prostie sau nu. Te uiti, nu ai destule cunostinte in domeniu si crezi ca e adevarat. Si uite asa ajungi sa inveti prostii sau sa fii dezinformat.

Eu sincer prefer sa imi aleg sursele din comunitati sau locuri consacrate, cunoscute pt acuratetea informatiei.

Daca vrei can-can sau divertisment ok, asta pot zice ca gasesti....sau retete sau altele. Totusi si acolo sunt chestii care necesita un filtru minim....

PACRi
Maestro
Opțiuni
Eu personal nu am să fac asta. Poate vor fi persoane empatice pe forum care iți vor scrie de felul asta. Dar eu nu am sa fac asta. Categoric. Și să enumăr succint câteva motive de ce nu fac asta:
1. Nu-mi place să mă repet;
2. Nu învăț forțat o persoană dacă ea crede că nu necesită să învețe ceva;
3. Dacă de acolo vrei să înveti ce mare realizare e să deschizi ușa frigiderului.. be my guest;
4. Mă doare-n prafu de pe tobă de burn-ul telefonului tău.
5. Ma doare tot în locul ală de educația pe care tinerii și-o doresc în felul asta (îmi plătesc pensia privată. Nu-mi permit să-i las pe ei să o facă);
6. Pe oamenii care se cred nejustificat mai deștepți decât media populației nu vreau să-i trezesc dacă n-am un interes personal;

So ... tiktokăreală voioasă și glorioasă în continuare. Cheers 👍🏻
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Am redus tiktokul semnificativ dupa ce pe fostul S21+ aparuse burn.
Plus ca nu e nimic constructiv... Doar ghe ghe si alte prostii 🤬🤬
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Nu folosesc tiktok.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

TikTok îți oferă ce-ți dorești 🤣. Eu folosesc (ponderat) și am descoperit o grămadă de retețe super, pe unele chiar le-am gătit și eu.

NU UITA!

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu prea folosesc tiktok-ul.. îl folosesc extrem de rar. Un exemplu, săptămâna asta dacă l-am deschis de vreo două ori. 🙂
PACRi
Maestro
Opțiuni
Două întrebări am pentru tiktok-ăriștii forumului.
1. Când o firmă dă un produs pe gratis și totuși ajunge să valoreze miliarde de dolari.. ce face ea de fapt?
2. Realizați că el caștigă datele voastre, preferințe și asta reprezintă marfă de vânzare?

😞 Voi sunteți marfă 😞
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu vreau sa generalizez dar majoritatea celor care folosesc tiktokul excesiv sunt cei ce s-au nascut cu telefonul in mana.
Aici zic de generatia 2000 , problema este a parintilor ca au permis acest consum exagerat de tiktok.
Am copil de aproape 5 ani si nu are acces la telefon nici 1 minut. Unii ma acuza ca limitez copilul de la tehnologie si altii ma ridica in slavi ca am putut sa ii limitez accesul la telefon/tableta/laptop.
Va zic cu mana pe inima ca 90% a fost si copilul intelegator si 10% noi ca parinti.
Ma scuz daca am deranjat.cu ce am scris mai sus. 👍👍
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu vreau sa intru in polemici cu tine...
Din experienta mea 99% din cunostinele mele sub 30 ani rup tiktokul.
Mediul meu de lucru ma face sa iau parte la multe varste. Si tineri 18+ si 45+ . Asa ca medie doar cei ce au sub 25 folosesc tik tok in medie 5+ ore , restul mai si socializeaza face2face. O carte , o vrajeala nu numai telefon.
Eu vad telefonul ca un mijloc de a ne tine cu 'botu' in el si sa nu ne permita nici un fel de socializare fizica.
Pe timpul meu fetele se pupau nu le dadeai inimi pe insta sau fb.
Suntem multi care credem ca societatea se vrea lipita de 'retele de socializare' si 'influenteri' care sunt platiti penteu a ne induce o anumita stare si simt de ' asa trebuie'
Ma mandresc ca sunt 'generatia Cernobyl' cheia la gat si tenisii rupti dupa doua lovituri ale mingii in spatele blocului.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Uite vezi cum singur treci de partea 'social media'
Cate modele de iphone apar pe an ?
3 sau 4 , cate modele de android ? Xiaomi,huawei,oppo,motorola,lg , etc. este muuuult mai usor sanoptimizezi aplicatia pentru un model decat pentru zece , fiecare cu camera lui , rezolutia lui , display , ram etc. Pe cand iphone aceleasi camere pe toate plus 1,2 in plus.
Aici mintile 'luminate cu lanterna' acuza Android este slab.
La orice ora S22 bate iphone la camera ca e 11,12,13,14 sau 15. Si da am zis S22.
Acele telefoane se vand pentru ca X influencer are in oglinda maru muscat
Simbolistica unui brand este foarte usor de influentat.
Daca vrei sa vorbim sau sa te interesezi de simbolistica (de curiozitate) cauta de unde vine semnul 'victorie' ✌️
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
In viata de zi cu zi nu se rezuma totul la Social media.
Ma rog ca intr-o zi sa cada toate , da toate retelele de socializare....
Se zicea ca noi ca specie ne indreptam cu pasi mari spre evolutie.. o minciuna mare... Eu zic ca ne indreptam cu pas 'imensi' spre autodistrugere si 'involutie'....
Ca societate ne ducem spre distrugere si nu spre constructia unei civilizatii superioare.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
In viata nu e totul social media.
Mi-am luat pt ca imi permit.
Nu sunt legat de mami si tati
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Daca vreau maine imi mai iau unul 🤣🤣
Schimbati jobul man ca e pacat...
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Glovo 😉😉
0 Aprecieri
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Din momentul in care ai intrat pe internet datele si preferintele tale devin marfă. Cu sau fara tik-tok. 👍👍 Daca tu crezi ca esti exclus te anunt ca nu e asa.