Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Încărcător wireless vechi

(Subiect creat la: 04-05-2024 05:56 AM)
76 Vizualizări
Rapha24
Mastermind
Opțiuni
Am acest încărcător de la Samsung iar pe site scrie ca e din 2018 eu poate avându-l de 4 ani. Mai pot să îmi încarc telefonul cu el ? Sau dăunează bateriei dacă e cumpărat de vreo 4 ani ?
image

2 Soluţii
Soluţie
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Salut,

Principiul de functionare este acelasi la incarcatoarele wireless, difera puterea, wattii, la modelele mai noi fata de cele mai vechi.... daca se activeaza incarcarea poti sa.l folosesti linistit .

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Aruncă -l ! 😂😂😂 . lăsând gluma deoparte nu afectează cu nimic dacă îl încarci cu el.
Eu încarc cu un încărcător din 2019 .
Atâta timp cât e întreg fara ceva rupturi/bușituri/etc și incarca normal cum ar trebuie eu zic că merge încărcat pe el.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri
Soluţie
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Salut,

Principiul de functionare este acelasi la incarcatoarele wireless, difera puterea, wattii, la modelele mai noi fata de cele mai vechi.... daca se activeaza incarcarea poti sa.l folosesti linistit .
Rapha24
Mastermind
Opțiuni
Mersi frumos!
Soluţie
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Aruncă -l ! 😂😂😂 . lăsând gluma deoparte nu afectează cu nimic dacă îl încarci cu el.
Eu încarc cu un încărcător din 2019 .
Atâta timp cât e întreg fara ceva rupturi/bușituri/etc și incarca normal cum ar trebuie eu zic că merge încărcat pe el.
Rapha24
Mastermind
Opțiuni
MULȚUMESC MULT! Cred ca tot din 2019 îl am și eu pe unul wireless😅
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
In momentul când începe să facă figuri de încărcare indiferent că e din 2019 sau 2024 merge la coșul de gunoi.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am avut si eu modelul, l-am dat cadou. E dragut si are un aspect premium, singura diferenta majora este ca, fiind mai vechi, incarca cu 10W in loc de 15W cat poate telefonul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare