Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Up Android s7 Edge

(Subiect creat la: 26-02-2021 12:50 AM)
929 Vizualizări
Gabriel99
Pioneer
Opțiuni
Salut ! Vreo idee cum aș putea  schimba android-ul de la 8.0.0 la o versiune mai noua ?
33 Răspunsuri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
Android 8.0.0 a fost ultimul update major de pe modelul de față, probabil vor mai fi doar update-uri de securitate, însă slabe șanse, telefonul are deja o vârstă înaintată.
Gabriel99
Pioneer
Opțiuni
Da update-uri am doar trimestiale, este înaintat nu spun .. dar este peste unele modele scoase după el.. și au versiuni de android mai mari .. am văzut ceva **bleep** Odin de pe xdeveloper .. parca așa.
0 Aprecieri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
sunt convins că există telefoane mai slabe c.u versiuni android mai înaintate, dar nu poți să nu îi oferi clientului versiunea actuală de android doar pentru că este un telefon low-range
0 Aprecieri
Gabriel99
Pioneer
Opțiuni
Normal asta, trebuie să îți vinzi produsele ! de asta apar în fiecare an noi versiuni mul mai îmbunătățite .. dar asta este nașpa la cei de la Samsung .. primesc android-ul din anul respectiv ! nu mai primește pe viitor up la cele mai noi decât la cele de securitate .. și alea traziu .
0 Aprecieri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
nu prea suntem în măsura pentru a comenta, suntem doar niște nimeni pentru ei, pe ei îi interesează doar banii
Gabriel99
Pioneer
Opțiuni
Da într-adevăr ! Dar niște sugestii nu ar strica !Pentru că noi suntem consumatorii ! :winking-face:
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
S7 Edge Android 10 One Ui 2.5
Super tare!

Galaxy-S7S7-Edge-one-ui-4_433.jpg

Galaxy-S7S7-Edge-one-ui-5_431.jpg

Galaxy-S7S7-Edge-one-ui-2_435.jpg

0 Aprecieri
Gabriel99
Pioneer
Opțiuni
Așa încerca dar mi s-a spus că e riscant și că s-ar putea să îl stric .. și nu am alt telefon :winking-face:
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Da este riscant trebuie sa fie cineva care a mai făcut asta și știe dar și asa s ar putea ca unele funcții sa ți facă probleme
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
S7 Edge trebuia sa rămână măcar la Android Oreo 8.1 și nu 8.0.0. 8.1 a fost o versiune mult mai stabila decât 8.0.0
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Hai sa ți zic ceva tare J7 2016 a primit ultima versiune Oreo 8.1.0!!!! tare nu?
A5 2017 și S7 S7 Edge au rămas la Oreo 8.0.0.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sigur nu era c.u Odin....doar firmware oficiale se scriu c.u Odin si nu ai nici unul pt modelul asta de tel.

Pt firmware custom folosesti TWRP si gasesti pe XDA variante c.u versiuni mai noi de android.

Link-ul dat mai jos este pt un ROM bun si din cate mai tin minte Corsicanu este tot roman. Vei declansa Knox insa, anumite functionalitati nu vor mai merge. (Samsung Health va merge)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Dacă ești sigur ca vrei sa o faci găsești pe xda port la Android 10, one UI 2.5. Ideea este ca daca nu ai mai făcut așa ceva mai bine nu încerci, decât dacă ești pregătit sa îți asumi posibilitatea de a strica complet telefonul. Bine, chiar dacă ai mai făcut tot ar trebui să-ți asumi posibilitatea unui brick.
AndreiFrom93
Navigator
Opțiuni
2 chestii, threbuie sa faci wipe, adica sa stergi tot
si o sa declansezi knox, nu o sa mai marga apricatii ca samsung Pass, Health etc. plus ca pe un port s-ar putea sa ai o gramada de ug-uri.
0 Aprecieri
Gabriel99
Pioneer
Opțiuni
Chiar pe alea le folosesc ;))
0 Aprecieri
AndreiFrom93
Navigator
Opțiuni
ai alternative la Health si la Pass. google autofill si MyBP lab
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Iti vor merge, exista modalitati...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
AndreiFrom93
Navigator
Opțiuni
cel mai probabil, ***** ce imi reconditiones s7e-ul cred ca o sa bag android 10. chiar asi vrea si 11 XD
Gabriel99
Pioneer
Opțiuni
Și tu tot S7edge ai ?