Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Galaxy M52 5G nu este trecut în lista de update-uri

(Subiect creat la: 11-01-2022 02:27 PM)
349 Vizualizări
Pvr
Voyager
Opțiuni
Salut am Modelul Samsung Galaxy M52 5G dar am CSC de Italia. Toate bune și frumoase, dar am observat ca în lista afișată pe site-ul Samsung nu este trecut acest model de telefon  pentru a primi update de Android 12. Unde trebuie sa caut ca să vad când pot primi acest update?  Va mulțumesc 
5 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Lista de pe Samsung Members (aici) este valabila pt Romania. Pt a vedea lista disponibila pt Italia ar trebui sa ai contul de Samsung Members facut pt Italia.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Pvr
Voyager
Opțiuni
Ok . Am înțeles că trebuie să am cont membru Samsung pe Italia ,dar în România ce nu exista acest model de telefon?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Exista dar poate sa difere calendarul de actualizare. Actualizarile se trimite in functie de codul CSC (country specific code), nu vin pe toate dispozitivele in același timp.
0 Aprecieri
Pvr
Voyager
Opțiuni
Conform ultimelor informații apărute pe site-ul Samsung Galaxy M52 5G va primi update de soft Android 12 în data de 22 Mai 2022 . Sperăm să fie benefică acesta actualizare.
0 Aprecieri
Alin69
Student
Opțiuni
Samsung m52 primeste android 14 si cand
0 Aprecieri