Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Se merita sa trec de la un Samsung a 54 5g la un S24 FE?

(Subiect creat la: marţi)
189 Vizualizări
Stefi09222
Student
Opțiuni
Se merita sa trec de la un Samsung a 54 5g la un S24 FE?
Ma gandesc sa îmi schimb telefonul actual cu ceva din seria S dar cu un buget limitat (apox. 3000 de lei)
Dacă da: De ce?
Dacă nu:De ce?

15 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Normal că da!
Alex3772
Pioneer
Opțiuni
Salut Stefi! Samsung Galaxy A54 și Galaxy S24 FE sunt două smartphone-uri din game diferite, adresându-se unor categorii distincte de utilizatori. În timp ce A54 oferă un echilibru între performanță și preț, S24 FE aduce caracteristici premium la un preț mai accesibil decât flagship-urile. Iată o comparație detaliată:
Galaxy S24 FE oferă un ecran mai mare și mai luminos, cu rame mai subțiri și o protecție superioară, fiind mai potrivit pentru consumul de conținut multimedia.
S24 FE beneficiază de un procesor mai puternic și de funcții AI avansate, oferind o experiență mai fluidă
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

"Merita" si nu "se merita"! 

S24FE este un telefon Mid Range spre Premium.. eu zic ca merita. A54 e un telefon Mid Range si atat...

Uite o comparatie directa intre cele doua: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12070&idPhone2=13262

cetrac
Helping Hand
Opțiuni
😂😂
0 Aprecieri
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Salutare,
Da, merita sa treci de la un A54 la un S24 FE.
18dragoss___
Explorer
Opțiuni
Uite, cu 3000 de lei poți lua un S24 de 256 GB de pe eMAG, vezi că-i la 2800 (de la ei, direct, că am văzut că-i în câteva showroomuri). Poți aștepta și ofertele lor, mai ales weekendul, poate prinzi un S24 mai ieftin sau chiar un S25 de 128 GB, dacă ai noroc.
Opțiuni
Nici nu se pune problema dacă merită trecerea de la un telefon la altul. 😳
Stefi09222
Student
Opțiuni
Sau ma mai gândesc de a trece la un 56 5g....
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Tot mai bun e S24FE cu toate ca A56 are incarcare la 45w dar nu e mare diferență între 45 si 25w. Ai incarcare wireless, ceea ce pe A56 nu ai, ai Samsung Dex...pe A56 nu ai camera telefoto.. depinde ce îți dorești de la telefon!
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Nu prea merita la A56, diferențele sunt mici,pe scurt e doar un telefon mai mare ,margini mai subțiri și cu un procesor o idee mai bun,dar nu semnificativ, în Gaming sau Task-uri grele tot își va arata limita,treci pe S24Fe,e mult mai puternic
0 Aprecieri
DavidCorobană
Pioneer
Opțiuni
Mai bine îți iei s24
0 Aprecieri
DavidCorobană
Pioneer
Opțiuni
Da și o sa pățești cu a56 același lucru peste doi ani o sa vrei altul
0 Aprecieri
DavidCorobană